Rubriek: Restaurants

Intiem genieten aan Utrechtse gracht

Persbericht – Robuuste restyling voor restaurant Den Draeck De bruisende studentenstad Utrecht kent veel verborgen historische plekken. Restaurant Den Draeck is zo’n plek, waar je kunt dineren in een 12de eeuwse werfkelder aan de Oudegracht. Onlangs heeft de horecazaak een restyling ondergaan. Op de wanden prijken nu levensgrote afbeeldingen van de historisch binnenstad. Door de

Lees verder...

Verbunts voorjaarsproeverij op Landgoed Salentein

Tilburg, 3 april 2014 —-PERSBERICHT —- Verbunt Wijnkopers viert haar 170e verjaardag tijdens de Voorjaarsproeverij op Landgoed de Salentein in Nijkerk. Tijdens de jaarlijkse voorjaarsproeverij op 31 maart en 1 april, heeft Verbunt Wijnkopers haar 170e verjaardag gevierd. Op landgoed de Salentein in Nijkerk werd een samenwerking aangekondigd tussen Verbunt en stichting Gijsje Eigenwijsje. Dit

Lees verder...

Culinair cruisen met Costa Cruises

Cruiserederij Costa Cruises opent het lenteseizoen op culinaire wijze. In april wordt namelijk gestart met ‘slow cruising’ in het Middellandse Zeegebied en dat wordt gevierd met het ‘Festival of Mediterranean cuisine’.

Lees verder...

FG Restaurant krijgt 2e Michelinster

Geweldige waardering voor François Geurds en zijn team François Geurds werd vandaag verblijd met het nieuws van Michelin: een 2e ster voor FG Restaurant (voorheen Ivy). Hij is dolgelukkig met zijn tweede Michelinster. “Een geweldige waardering voor mijn team en het inmiddels 4,5 jaar koken op hoog niveau volgens onze eigen, duidelijke visie: innovatief, een

Lees verder...

Looking for a glass of wine? De leukste en beste wine bars van Nederland

Wine bars nu gemakkelijk te vinden dankzij nieuwe vriendelijke website wine-bars.nl Amsterdam, 12 november 2013 – Gisteravond is, aansluitend aan de eerste Gastronomie beursdag in de Jaarbeurs Utrecht, de website www.wine-bars.nl gelanceerd. Journalisten en wijnbarondernemers kwamen bij wijncafé Levebvre samen om de introductie van dit nieuwe platform bij te wonen. Deze gloednieuwe website is even

Lees verder...

Vernieuwde Hoofdstad Brasserie in De L’Europe: laagdrempelig, verrassend, vernieuwend

Chef Richard van Oostenbrugge presenteert eerste “totally cocotte” kaart Amsterdam, 22 oktober 2013 – Vanaf vandaag presenteert de Hoofdstad Brasserie in De L’Europe al haar gerechten in cocottes. Enkele trendwatchers en foodbloggers schreven dit jaar al over de aankomende ‘trend’ van koken en serveren in traditionele Franse cocottes. Het is in ieder geval iets wat

Lees verder...

Restaurant Noble heeft zijn deuren geopend!

Amsterdam, 11 september 2013 – Na alle verbouwingen, voorbereidingen, previews en proefsessies is het echt zo ver: Restaurant Noble van patron cuisinier Edwin Kats is vanaf vandaag voor iedereen geopend. De afgelopen dagen draaide het team warm voor familie, vrienden en relaties. Ook bevriende chefs van Kats schoven graag aan voor een informele proefavond bij

Lees verder...

Boerengat weer favoriet tijdens Restaurant Week

PERSBERICHT – September 2013         Bar Restaurant Boerengat in Rotterdam ontving tijdens de afgelopen DiningCity Restaurant Week een hoge waardering van de gasten. Van 23 augustus t/m 4 september 2013 genoten gasten van een culinair 3-gangen diner met gemarineerde eendenborst, op de huid gebakken zeebaars en Hareford rund.

Lees verder...

Graham’s Vintage Port 2011 bij Vermeer

Eerder deze maand presenteerde Graham’s Port bij Restaurant Vermeer in Amsterdam de recent gedeclareerde Vintage 2011 aan een select gezelschap van wijnschrijvers. Uitzonderlijke wijnen, geweldige gerechten en indrukwekkende combinaties door het team van Restaurant Vermeer maakten het tot een bijzondere bijeenkomst. Graham’s Port staat bekend als producent van de allerbeste vintage ports. Een reputatie die

Lees verder...

PSV en JRE

Evenement bij PSV – Zondag 30 juni La Folie is aangesloten bij restaurantvereniging Jeunes Restaurateurs d’Europe (JRE). Dit jaar bestaat JRE 20 jaar en dat vieren we met een uniek evenement in het PSV stadion. Het evenement vindt plaats op zondag 30 juni. La Folie en 6 andere JRE-restaurants zullen voor u klaar staan om

Lees verder...

In de keuken van Floris

P e r s b e r i c h t Rotterdam, 6 juni 2012 In de keuken van Floris trakteert op 9-delig wijnarrangement In de keuken van Floris in Rotterdam bestaat inmiddels alweer 7 jaar! Reden voor patron cuisinier Floris Versluijs om zijn gasten een 9-delig wijnarrangement cadeau te doen. Gebruik maken van deze

Lees verder...

Umami Eindhoven is geopend

PERSBERICHT Mei 2013 Umami opent restaurant in Eindhoven Gezonde Aziatische keuken van chef-kok Han Ji breidt opnieuw uit Ook Eindhoven kan genieten van de moderne Aziatische keuken van Chef-kok Han Ji. Begin mei opende de zevende vestiging van zijn succesvolle concept Umami in de Lichtstad. Met zijn bijzondere kookfilosofie, waarin gezondheid en het gebruik van

Lees verder...

VariatieChef van het Jaar

Koks en restaurants meld u aan! de Verkiezing  is nu officieel van start! Top jury onder leiding van Jonnie Boer reikt officiële titel uit aan beste vegachef. Vanaf deze week kunnen restaurants zich aanmelden voor de verkiezing ‘VariatieChef van het Jaar’. Stichting Variatie in de Keuken gaat de komende maanden op zoek naar de ‘VariatieChef

Lees verder...

Driesterrenchef Thomas Bühner met demonstratie op de Folie Culinaire

PERSBERICHT Eerste naam internationale topchef bekend Driesterrenchef Thomas Bühner met demonstratie op de Folie Culinaire Op dinsdag 8 oktober 2013, tijdens de Folie Culinaire in MECC Maastricht, zal Thomas Bühner met zijn team van restaurant La Vie uit het Duitse Osnabrück een diepgaande demonstratie verzorgen. Deze driesterrenchef staat bekend om zijn ‘complexe keuken’, waarin hij

Lees verder...