Vakjury Zuid-Afrika Media Awards bekend

 “Nee, inderdaad, even geen wijn! Hoewel we het hier natuurlijk wel over een wijnland bij uitstek hebben. Toch, omdat wij (ME en ik) verliefd zijn geworden op dit wonderschone land, met zijn grillige landschappen, zijn oceans, zijn bergen, zijn bewoners, zijn geschiedenis…. nou ik kan nog uren zo doorgaan, publiceer ik heel graag de bekendmaking van de vakjury voor de Zuid-Afrika Media Awards!

Amsterdam, 31 oktober 2012

South African Tourism Nederland maakt vol trots de vakjury voor de Zuid-Afrika Media Awards bekend. Drie experts op gebied van reisfotografie en print- en online media verbinden zich aan de Zuid-Afrika Media Awards. Harri Theirlynck, hoofdredacteur REIZEN Magazine, Tom van der Leij, prijzenwinnend reisfotograaf en Jasper Hofkes, mede-eigenaar en directeur van WaarBenJij.nu vormen de vakjury.

 

Zuid-Afrika Media Awards

South African Tourism organiseert in maart 2013 de eerste versie van de Zuid-Afrika Media Awards. Awards worden toegekend in de categorieën beste online artikel, beste print artikel en beste fotoreportage. Doel van de Zuid-Afrika Media Awards is om alle mooie reisverslagen van het voorgaande jaar te vieren en belonen.

 

Vakjury bekend

De jury die zich buigt over alle inzendingen wordt voorgezeten door Bangu Masisi, Country Manager South African Tourism Nederland en vice voorzitter Susan van Egmond, directrice van TMC, het PR bureau van South African Tourism. Anneli Bronkhorst, Zuid-Afrika expert en PR agent voor onder andere Cape Town Tourism en Eastern Cape Parks & Tourism werd eerder al aangekondigd als erelid. De vakexperts die het team versterken zijn:

Print: Harri Theirlynck, hoofdredacteur REIZEN Magazine

Online: Jasper Hofkes, mede-eigenaar en directeur WaarBenJij.nu

Reisfotografie: Tom van der Leij, prijzenwinnend reisfotograaf

 

Bangu Masisi over de Zuid-Afrika Media Awards:

“Samenwerking met media en persreizen in het bijzonder zijn een belangrijk onderdeel van onze marketingactiviteiten. Er is geen beter denkbare mond-tot-mond reclame dan een goed reisverslag. Met de Zuid-Afrika Media Awards besteden we aandacht aan de vele publicaties die het gevoel verwoorden: You don’t travel South Africa, it travels you.”

 

De vakjuryleden over hun deelname:

Harri Theirlynck: “Ik hoop dat het moeilijk wordt. Ik reken op inzending van minstens 50 kleurrijke tinten Zuid-Afrika om een geweldige keuze te kunnen maken.”

Jasper Hofkes: “Fantastisch dat Zuid-Afrika een Media Awards event houdt waarbij ook de categorie beste online artikel is meegenomen. Dagelijks worden op WaarBenJij.nu zeer veel mooie verhalen gelezen over Zuid-Afrika, waarmee je ziet dat online ook een belangrijke inspiratiebron is voor reizigers. Daarom vind ik het ook erg leuk om deel uit te maken van de vakjury en ben benieuwd naar de online inzendingen!”

Tom van der Leij: “In een fotogeniek land als Zuid-Afrika voelt elke reiziger zich even een echte fotograaf. Ook in de media verschijnen veel foto’s van het land. De een verbeeldt het land beter dan de ander. Bij de jurering zal ik vooral kijken naar wat mijns inziens de voorwaarde van elke goede reisfoto is; inlevingsvermogen. Daarnaast gaat het mij om de verrassing en de originaliteit. Heeft hij of zij de moeite gedaan om de connectie met het land te kunnen maken?”

 

Prijzen en criteria

De winnaar in elke categorie maakt kans op een 6-daagse citytrip naar Kaapstad, Johannesburg of Durban. De criteria voor aanmelding zijn simpel: het moet een toeristische publicatie over Zuid-Afrika betreffen, die in 2012 gepubliceerd is.

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot eind januari 2013 door het formulier inclusief publicatie te sturen aan TMC.

Lees ook:Ruim 3500 deelnemers en zes gelukkige winnaars na campagne South African Tourism
Lees ook:Beste wijn toerisme plek in Zuid Afrika: Vergelegen
Lees ook:Cloof is eerste in Zuid Afrika die en-primeur verkoopt
Lees ook:Erica Terpstra zet lokale helden in Zuid-Afrikaans zonnetje
Lees ook:‘Are you ready for South Africa?!’

1 Reacties // Reageer

One thought on “Vakjury Zuid-Afrika Media Awards bekend

  1. letsgosafaris

    Oost-Afrika Safari Bookers, een wegbereider op het gebied van de tour en reizen, is volledig toegewijd geweest en geëngageerd zich aan vakantiegangers bieden een perfecte date met de Afrikaanse safari’s. Met uitgebreide ervaring en een geweldige exploratie, we in Oost-Afrika Safari Bookers onthult een aantal geweldige safari bestemmingen zoals Kenia, Tanzania, Mombasa en Zanzibar. Onze beste en onderhoudend safari pakketten worden efficiënt afgehandeld door de meest efficiënte afhandelaren, safari gidsen, rangers en trackers. Bedienen met de filosofie om kwaliteit en betaalbare dienst verrichten, verzekeren wij volledige opwinding en plezier voor alle bezoekers, samen met de extra comfort. Onze pure toewijding en inzet heeft ons gemachtigd te ontmoeten en meer dan de verwachting van de meest veeleisende en veeleisende klanten, die ons heeft geholpen bij het opbouwen van een uitstekende reputatie binnen de reisbranche.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>