Beurs Gastronomie overvol

IMG_5808PERSBERICHT

Nog nooit zoveel sterrenchefs op Gastronomie!

Utrecht , 15 oktober 2014 -  Een spectaculair programma met vele nationale en internationale topchefs is wat de bezoeker mag verwachten bij een bezoek aan Gastronomie 2014 op 10 en 11 november in Jaarbeurs Utrecht. En omdat de chefkoks massaal reageerden op de vraag van de organisatie of zij een inspirerende demonstratie wilden geven is er besloten om dit jaar een tweede kookpodium te bouwen op de beursvloer. Dit kookpodium staat centraal op het Pavillon Concours Général Agricole, het plein met Franse streekproducenten.

Line up topchefs
Op het Centrale kookpodium mogen we dit jaar onder meer Rogér Rassin (Restaurant La Rive*), Lucas Rive(Restaurant Lucas Rive*)Han Ting (Han Ting Cuisine*), de Parijse sterrenchef Christophe Schmitt (restaurant Le Diane*) en Schilo van Coevorden (Taiko, Conservatorium Hotel) verwelkomen. Bas van Kranen van restaurant De Leuf ** is te zien op het kookpodium van het Franse paviljoen, het pavillon Concours Générale Agricole.  Hij gaat daarmee de uitdaging van de Franse producenten aan om te koken met typisch Franse streekproducten.
Maar ook het buitenland is wederom vertegenwoordigd op de kookeilanden van Gastronomie. Uit Frankrijk is Sebastién Sanjou van restaurant Relais des Moines* aanwezig die de bezoeker zal inspireren met Franse streekproducten en uit Spanje mogen we niemand minder dan Albert Adrià welkom heten.

Albert Adrià
Samen met het innovatieve Belgische bedrijf R&D Food Revolution is het de organisatie van Gastronomie wederom gelukt om een internationale topchef naar Nederland te halen. Albert Adrià, wereldberoemd geworden met zijn Catalaanse restaurant elBulli dat jarenlang het beste restaurant ter wereld was,  zal samen met zijn team de opening verzorgen van Gastronomie 2014. Na de opening zal hij aanschuiven aan tafel bijTV-presentator Ivo Niehe die de Spaanse chef het hemd van het lijf zal vragen.
Met de komst van Albert Adrià naar Gastronomie 2014 is de bezoeker ook verzekerd van vele Nederlandse sterrenchefs die de Spaanse chef en zijn team komen bezoeken. De organisatie heeft reeds vele aanmeldingen gekregen van Nederlandse topchefs die hun inspirator en vriend graag aan het werk zien.

Gastronomie 2014
Gastronomie 2014 vindt plaats op 10 en 11 november 2014 in Jaarbeurs Utrecht en is alleen toegankelijk voor beslissingsbevoegde horecaprofessionals uit het midden- en hoogsegment van de Nederlandse Gastronomie. Meer informatie is te vinden op www.gastronomie.nl

Lees ook:Albert Adrià en Ivo Niehe openen vakbeurs Gastronomie 2014
Lees ook:Frankrijk voor de eerste keer aanwezig op Gastronomie
Lees ook:Michelin deelt sterren uit op het Iberisch Schiereiland.
Lees ook:Scala aan internationale topchefs op Folie Culinaire in MECC Maastricht
Lees ook:Chris Alblas gouden onderscheiding wijnproever

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>