Bag-in-Box wijnhouder Servin

Servin

Bag-in-Box is de officiële naam voor wijn en andere dranken in een doos. Steeds meer drankmerken ontdekken het voordeel van deze
verpakkingssoort en het aanbod blijft dan ook groeien. De luchtdichte verpakking biedt als voordelen dat de wijn, na opening, langer houdbaar is en dat de kwaliteit behouden blijft.

Om deze Bag-in-Box dranken op een stijlvolle manier te serveren heeft Royal VKB Servin ontwikkeld. Deze modern vormgegeven wijnhouder, geschikt voor het serveren van allerlei soorten Bag-in-Box dranken tot 3 liter, wordt geleverd met een bijpassend gewicht. Dit gewicht houdt niet alleen de wijnzak onder druk, het is tevens een indicator voor de resterende inhoud en kan als koelelement worden gebruikt.

Voor het serveren en koel houden van reeds gekoelde dranken, dient het gewicht wel eerst in de vriezer te worden gelegd. Het bevroren gewicht zorgt ervoor dat de drank ongeveer vier uur koel blijft. Daarnaast is Servin voorzien van een roestvrijstalen handvat zodat het product eenvoudig kan worden verplaatst naar iedere willekeurige plek in en om het huis om drank bij te schenken. Of het nu gaat om een feestje of een BBQ met familie of vrienden, met Servin geniet je optimaal van de wijn. Royal VKB is het nieuwste merk van Koninklijke Van Kempen & Begeer.

SvW Geschenken 1

Lees ook:Nieuws van de Koninklijke SlijtersUnie
Lees ook:Leer je eigen smaak kennen…
Lees ook:Decanteergadget: (on)zinnig?
Lees ook:Drie generaties uit een thee family!
Lees ook:Vice: mix icewine met wodka!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>