Word jij de nieuwe Wijnblogger?

logo smaak van wijndefIn dit wijnblog kwamen mijn wijnbezigheden bij elkaar. Schrijven en wijn. Ik kreeg er enorm veel energie van. Echter toen ik na het hoteltraject bij Accor als manager van een aantal hotels, overstapte van de hotellerie naar het restaurantwezen heb ik niet kunnen vermoeden dat ik zoveel jaar later mijn eigen wijnschool zou runnen.
En toch, ja het kwam er van.

Sinds vorig jaar run ik in Soest Studio Smaak van Wijn. Een wijnschool, wijnstudio, online wijnmagazine en een wijngerelateerde relatiegeschenkenpoot on top!  Het houdt me zogezegd van de straat. Ik ben lekker bezig :)

Maar het brengt me weer op een T-splitsing! Ga ik rechtsaf met het wijn.blog erbij. Of toch naar links om meer tijd te hebben voor Studio Smaak van Wijn. Wel, de kogel is door de kerk. Het Wijn.blog gaat verder zonder mij. Tijd om afscheid te nemen! De vraag rest, wie wordt de nieuwe Wijnblogger van Blog.nl? Heb jij interesse?

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van themablogs. Momenteel bestaat het sterk groeiende netwerk uit 90 verschillende titels. blog.nl trekt maandelijks meer dan 3 miljoen bezoekers.

Reacties kun je sturen – graag zo spoedig mogelijk – naar [email protected] o.v.v. wijn blogger. Geef aan, waar je passie voor wijn uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt. Reageer alleen als je zeker weet genoeg tijd te hebben om dagelijks artikelen te schrijven. Dus realiseer dat het leuk is, maar dat het ook veel tijd kost.
Ik ben benieuwd!

 

Lees ook:Een wijnsocieteit in Soest – voor je eigen proefgroep
Lees ook:Nieuwe cursuslocatie voor het WIJNinstituut.
Lees ook:In een wereld vol wijn
Lees ook:Nieuws van De Eerste Soester Wijnschool
Lees ook:Rode wijn ook in de zomer nog steeds veruit het meest populair

1 Reacties // Reageer

One thought on “Word jij de nieuwe Wijnblogger?

  1. ben-vino

    Ik ben benieuwd wie het team komt aanvullen met leuke interessante artikelen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>