Nieuwe cursuslocatie voor het WIJNinstituut.

Studio Smaak van Wijn gaat open!
Aan het einde van deze maand zal in Soest de jongste locatie van het WIJNinstituut haar deuren openen! Studio Smaak van Wijn!

In Studio Smaak van Wijn komt de wijnbeleving voorop te staan! Huiskamergevoel! In de studio kun je  terecht voor wijnadvies, voor wijnlessen, voor recepten, voor wijnkennis, wijngadgets, wijnglaswerk en karaffen.
Je krijgt gasten en weet misschien niet eens wat je moet eten! Dan ga je naar de Studio Smaak van Wijn en vind je recepten, boeken en  krijg je advies van een culinaire wijnpro.  “De jaren dat ik na mijn leven in de hotellerie  van Accor zelf achter de kachel van Restaurant ‘t Hoogje hier in Soest heb gestaan, hebben mij qua kennis geen windeieren gelegd. Hier, in  Studio  Smaak van Wijn is de tijd gekomen om de zaken aan elkaar te smeden.” zegt de hoofdredacteur van het online wijnmagazine  wijncoach Marja van Beek.

“Daarnaast kun je hier wijntrainingen volgen, van Wijnvignet tot aan het Wijnbrevet. Je kunt  Food & Wine workshops doen, of  een workshop ‘Vegetarisch eten met wijnen’. Hier kun je straks echt verrassend veel. We zijn er trots op straks ook de cursisten van het WIJNinstituut te mogen ontvangen.”

Het Wijninstituut, opgericht in 1996, is gespecialiseerd in het geven van landelijk erkende wijncursussen op diverse niveaus, en in het organiseren van wijnproeverijen en wijnevenementen. Het docententeam bestaat uit 18 deskundige wijndocenten verdeelt over 10 cursuslocaties. En Soest is er daar één van. Zo hebben ze hier straks alles onder een dak. Inclusief de redactie van Smaak van Wijn!

Lees ook:Vegetarisch drieluik in mei bij het Wijncoachingbureau
Lees ook:Bottle Shock op Food Film Festival
Lees ook:Spannend drieluik over Food&Wine bij het WIjncoachingbureau
Lees ook:Wijn en Nieuws van de leestafel
Lees ook:Studio Smaak van Wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>