Bottle Shock op Food Film Festival

Drie dagen lang de beste, interessantste en leukste films over eten: tijdens het Food Film Festival worden meer dan 20 films vertoond, over elk denkbaar thema.

Op 18, 19 en 20 maart wordt in Studio/K in Amsterdam een filmfestival rondom eten gehouden. Een belangrijk streven van het Food Film Festival is dat mensen bewuster met voedsel omgaan. Een van de belangrijkste manieren waarop dat kan, is door er om te beginnen meer plezier aan te beleven. Daarom zijn er zeven zeer bijzondere en eenmalige workshops met eveneens zeer bijzondere workshopleiders.

Zo kan je na het kijken van de film The End of the Line leren koken met bijvangst (van de vissersboten). Uiteraard is er ook aandacht voor wijn. De film Bottle Shock wordt vertoond en Harold Hamersma geeft een workshop wijnproeven.

Jammer alleen dat er niet meer aandacht voor wijnfilms is. Mondovino van Nossiter had er ook niet misstaan, bijvoorbeeld.

Lees ook:Festival voor Foodies en Vinies
Lees ook:Food Festival in Friesland
Lees ook:nieuwsflitsen in het kort die recent op mijn pad kwamen
Lees ook:Een stukje Italië in Amsterdam
Lees ook:New Food Fair 2 sept in Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>