In een wereld vol wijn

De veelzijdigheid van ‘De Wereld van Smaak van Wijn’ in Soest is groot. In amper een half jaar tijd is het bedrijf dat valt onder de paraplu van het Wijncoachingbureau uitgegroeid tot een wineplace to be! De in eerste instantie opgezette onderneming als wijnschool met wat initiële wijnverkoop is nu een centrum van wijn, wijnbenodigdheden en wijninformatie geworden.

Bij binnenkomst valt direct de grote proeftafel op, doordeweeks bezaaid met tijdschriften en boeken – gerelateerd aan wijn, dat moge duidelijk zijn. Kom je ‘s avonds langs dan zijn de boeken verdwenen en is tafel gedekt voor de wijnlessen van ‘De Eerste Soester Wijnschool’.
Voorafgaand aan de vinologenopleiding die je uitsluitend aan de Wijnacademie in Maarn kunt volgen, kun je hier in Soest terecht voor de basiskennis van wijn. Op drie verschillende SWEN niveaus. Zo ga je van geen kennis tot een gevorderd niveau.

In Studio Smaak van Wijn vind je verder de wijnverhalenkast. Een prachtig staaltje werk van meubelmaker Johnny Blue, die overigens al het houtwerk in de zaak voor zijn rekening nam. Tot aan het bureau aan toe.
In de kast de eigenzinnige wijnen van kleine wijnmakers, groot in hun wijn maken. Daarbij is de hedendaagse wijnkunst uit de Languedoc zeker mede bepalend. Tevens zeker zo belangrijk zijn de Hongaarse, Oostenrijkse, Italiaanse, Duitse en Griekse wijnen. Ook de Nieuwe Wereld bij monde van bijvoorbeeld ‘Aalderingwijnen’ pronkt in de kast.

Inmiddels heeft de Studio ook een wijnrelatiegeschenken lijn opgezet. Met naast de wijnen gadgets als koelers, BRIX chocolade en allerhande wijngadgets. Op maat gemaakt, voor ieder bedrijf, voor ieder persoon.
Een bijzondere wereld daar in Soest geschapen! Een aanrader om eens te bezoeken
Studio Smaak van Wijn – Beukenlaan 37  – Soest

 

 

 

Lees ook:Nieuwe cursuslocatie voor het WIJNinstituut.
Lees ook:Proeverijen in Studio Smaak van Wijn
Lees ook:Een wijnsocieteit in Soest – voor je eigen proefgroep
Lees ook:Word jij de nieuwe Wijnblogger?
Lees ook:Studio Smaak van Wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>