Een wijnsocieteit in Soest – voor je eigen proefgroep

Veel wijncursisten die een opleiding SWEN of WSET hebben gevolgd, willen graag wijn blijven proeven. Op een geregelde basis.  Het is opvallend echter, hoe lastig het soms blijkt te zijn, een leuk proefgroep te formeren. Soms lukt het echter wel en worden vriendschappen voor het leven gesmeed.
Soms gaat het allemaal wat lastiger, of valt de proefgroep na enige tijd toch genadeloos uit elkaar.

Studio Smaak van Wijn speelt daar graag op in. Wij gaan Proefgroep momenten creëren voor alle cursisten van de Eerste Soester Wijnschool, maar ook voor andere wijnliefhebbers.
Echte proefavonden, of ochtenden misschien. Geen les, geen workshop of masterclass, maar met zijn allen een thema uitwerken en proeven. Dat kan een land zijn, een wijntype, een druivenras, een streek of een wijnstijl. Alles – zoals alles in Studio Smaak van Wijn: in het teken van de wijn.

Wij willen van de Wereld van Smaak van Wijn echt een Wijnsociëteit maken. We hebben een voorzichtige start gemaakt met het ‘Wijnnetwerken’ in april, dat nu op donderdag 3 juli een vervolg gaat krijgen.
De installatie van de proefgroepen, dat wordt de volgende stap. Heb jij ook interesse? Laat het dan vrijblijvend weten op [email protected] of meld je – uiteraard ook vrijblijvend – aan via het inschrijfformulier.

Er zijn kosten aan verbonden zijn, maar dat zal alleszins in het redelijke zijn. Ook handig om te weten: de bijeenkomsten zullen ongeveer 10x per jaar zijn. Op een vaste avond of ochtend. Daar waar je voorkeur ligt. En weet je andere wijnliefhebbers die hier enthousiast voor zijn? Tip ze dan alsjeblieft op deze mogelijkheid!

Kun je niet wachten om echt weer eens met wijn bezig te zijn, of ….. heb je in juni nog een wijnexamen te gaan? Dan is het ‘blindproeven’ bij de Eerste Soester Wijnschool beslist een aanrader!

Lees ook:In een wereld vol wijn
Lees ook:Nieuws van De Eerste Soester Wijnschool
Lees ook:Zomerprimeur: Summerwineschool in Studio Smaak van Wijn
Lees ook:Pak jij deze last minute?
Lees ook:Eerste Apeldoornse wijnschool opent weer haar deuren.

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>