‘Are you ready for South Africa?!’

Alleen omdat ik het zo’n mooi land vind, omdat wij er zo verliefd op geworden zijn, omdat we er volgend jaar weer terug gaan, om de wijnstreken in de lente te bezoeken, om …. nou, daarom. Daarom de nieuwe campagne van  Zuid-Afrika. Geen wijn, maar puur avontuur. Lees en bepaal zelf of je er klaar voor bent. En geniet van de onvergetelijk mooie film, want zo is het echt, echt echt!


Amsterdam, 1 oktober 2012
Zuid-Afrika lanceert vandaag haar nieuwe campagne ‘Are you ready for South Africa?!’ Nederland wordt door drie Zuid-Afrikaanse daredevils uitgedaagd zich klaar te maken voor avontuurlijk reizen door Zuid-Afrika. Aan de hand van de thema’s water, land en lucht en door de virtuele koffer te vullen komen deelnemers steeds dichterbij het winnen van een adventure reis naar Zuid-Afrika.

Are you ready for South Africa?!
Ben jij klaar voor Zuid-Afrika?! Meld je dan aan op www.readyforsouthafrica.nl. Luister en kijk goed naar de ‘challenges’ die Sheree, Clifford en Rodney je voorleggen in de water, lucht en land thema’s. Zo vertelt Clifford een verhaal in het Zulu, moet je uitzoeken wie de Mystery Local is en hoor je een luisterfragment van een activiteit op zee. Weet jij de goede antwoorden? Vul met je antwoorden je virtuele koffer met attributen voor je Zuid-Afrikaanse avontuur. Bij de laatste challenge zoek je een teamgenoot om jullie samen klaar te stomen voor de finale: de negen teams met de hoogste scores worden namelijk uitgenodigd om zondag 21 oktober ‘live’ de uitdaging met elkaar aan te gaan bij Poldersport de Kwakel. Drie teams winnen een geweldige reis naar Zuid-Afrika en ontdekken zelf waarom Zuid-Afrika een geliefde bestemming is voor adrenaline junkies.

Dreamteam neemt je mee
De Zuid-Afrikaanse Sheree, Clifford en Rodney zijn experts als het aankomt op gedurfd reizen door Zuid-Afrika. Met jarenlange ervaring in stoere activiteiten zoals paragliden, abseilen, rap jumpen, duiken, bungee jumpen, quadbiken en kitesurfen weten zij honderduit te vertellen over adrenaline kicks in Zuid-Afrika. Win jij de reis in de categorie lucht? Dan ga je op pad met Sheree. Clifford neemt de waterratten onder handen en Rodney gaat voor de stevige landtypes.

Zuid-Afrikaanse avonturen in Nederland
Het Zuid-Afrika avontuur begint al in Nederland. Tijdens de actie laten een paar oer Nederlandse durfals zien hoe zij zich voorbereiden op de reis naar Zuid-Afrika die zij willen winnen. Ontmoet boer Driek die zich op zijn boerderij uitleeft door de meest bizarre capriolen uit te halen, om te laten zien dat hij er klaar voor is. In de Metro krant vind je avontuurzoekers die rap jumpen van een grachtenpand, kajakken van een roltrap en abseilen achter een tram.

Test jezelf
Om ‘live’ te testen hoeveel mensen klaar zijn voor Zuid-Afrika, stuurt South African Tourism een promoteam op pad. Neem plaats in de enorme kano op een springveer en laat jezelf vereeuwigen. Je foto komt op de actiepagina zodat je aan iedereen kan laten zien dat jij klaar bent voor Zuid-Afrika, de foto’s zijn gemakkelijk te delen via Facebook of Twitter. Op zaterdag 6 oktober is het team in Den Bosch, op woensdag 10 oktober in Hilversum en op vrijdag 12 oktober in Hoofddorp. Vanaf 13.00 tot 17.00 uur is iedereen welkom om zichzelf te testen.

Lees ook:Ruim 3500 deelnemers en zes gelukkige winnaars na campagne South African Tourism
Lees ook:Wijn in Zuid-Afrika in de handen van vrouwen
Lees ook:Erica Terpstra zet lokale helden in Zuid-Afrikaans zonnetje
Lees ook:Platter’s Wine Guide
Lees ook:Nieuwe webshop Zuid-Afrikaanse wijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>