Petrol & Wine, een unieke combinatie, een bijzonder bedrijf

Mooie reizen, leuke berichten van het front van Petrol & Wine.

 

“De rondreis door het noorden van Spanje is inmiddels achter de rug, een prachtige week vol zon, fantastische (en lege) stuurmanswegen, fraaie verblijven en een groep gezellige auto-enthousiasten. Volgende week komen de foto’s van deze trip op de website (www.petrol-and-wine.nl) en op de Petrol & Wine Facebook pagina (www.facebook.com/petrolandwine).

 

De volgende trip staat alweer op het programma. Van 29 september tot en met 3 oktober gaan we met een kleine groep auto- en reisliefhebbers de Italiaanse Dolomieten verkennen. Een compacte vijfdaagse reis, waarbij vooral het rijden over de mooiste en spannendste passen van dit machtige bergmassief centraal staat. Natuurlijk logeren in het mooiste hotel van Bolzano, het gerenommeerde Laurin  dat in het hartje van de stad ligt. Mocht je op de valreep nog zin en tijd hebben om mee te gaan, laat dat dan snel weten, er zijn nog wel een paar plekjes beschikbaar, zie de bijgaande reisaanbieding of klik hier.

 

De voorbereidingen voor Amsterdam-Singapore, de tocht die Petrol & Wine in samenwerking met CarChallenge in 2013 organiseert,  zijn in volle gang. De route staat inmiddels op papier en de hotels zijn uitgezocht. Momenteel wordt bekeken wat de beste (lees daar waar je het minst lang moet wachten) grensovergangen zijn en wat er nodig is qua visa en carnets.  Zeven equipes hebben zich al definitief aangemeld, er kunnen maximaal 20 auto’s aan dit geweldige avontuur deelnemen. Binnenkort is er een tweede informatieavond, ik houd jullie op de hoogte.

 

De reis van CarChallenge naar Afrika is op verzoek van de deelnemers verschoven. De start vindt nu op 28 januari 2013 in Durban plaats. Geïnteresseerd? Download hier het volledige programma.

 

VOOR IN DE AGENDA.

Op zondag 28 oktober presenteren zowel Petrol & Wine als CarChallenge hun programma voor 2013. Op een passende locatie in het midden van het land. Voor degenen die er een “lazy Sunday afternoon” van willen maken hebben we een goed glas wijn en een onvervalste bitterbal.  Voor degenen die niet stil kunnen zitten en die ‘Petrol’ willen ruiken hebben we een korte doch spannende rit uitgezet. Een rit waarin competitie niet wordt geschuwd.  Mocht je nu al weten graag van de partij te willen zijn, een reply op deze mail met je naam, het aantal personen en of je wilt deelnemen aan de rit volstaat. Ik zorg er dan voor dat de uitnodiging naar je wordt toegezonden.”

 

Met een hartelijke groet, ook van Ton,

 

Hetty Louwaard

 

PETROL & WINE autoreizen voor levensgenieters

by Motoring Events BV

Soesterbergsestraat 110 | 3768 EL  Soest | The Netherlands

T +31 (0) 35 588 0461 | M +31 (0) 651 126482 |

www.petrol-and-wine.nl | www.facebook.com/petrolandwine

 

Lees ook:Een reis door Toscane
Lees ook:GROTE HOOGTEN IN DE ITALIAANSE DOLOMIETEN
Lees ook:Petrol & Wine, wanneer het om echte stuurmanskunsten gaat!
Lees ook:Een Jazzy-rit naar Parijs in november
Lees ook:LOKROEP VAN DE SPAANSE WEGEN

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>