Petrol & Wine, wanneer het om echte stuurmanskunsten gaat!

Hetty Louwaard, de eigenaresse van Petrol & Wine ken ik al jaren. Al zeker een jaar of twaalf, een contact van de basisschool, waar onze zonen allebei verbleven, terwijl wij, werkende moeders, noeste arbeid verrichtten!. Inmiddels beide een eigen bedrijf, de een wat saaier dan het ander, want eerlijk is eerlijk, zeg nou zelf, hoe spannend is het niet om met je autootje door  Argentinië, de Dolomieten, de Schotse Hooglanden of ‘simpelweg’ Sicilië te scheuren.  Dat doet Hetty dus. Hetty organiseert waanzinnige reizen “weg uit de waan van alle dag”!  Lees zelf maar even wat  ze doet, kijk anders eens op de site van Petrol & Wine.  Reizen voor levensgenieters, die een goed glas wijn drinken na een geweldige autorit! Lees het zelf maar even:

 

Beste Petrol & Wine liefhebber,

De Schotse Hooglanden en de Dolomieten staan hoog op de lijst van landstreken, waar je naar hartenlust kunt autorijden, want ze zijn dun bevolkt en de wegen zijn er prachtig. Vanaf nu staat ook het gebied tussen Barcelona en Madrid in de top drie van Petrol & Wine.
Afgelopen week hebben Ton en ik meer dan 1500 kilometer gestuurd door het Noord Oosten van Spanje, over zeer stille en uitdagende wegen, door prachtige tot adembenemend mooie landschappen. We hebben ‘geproefd’ van de bijzondere en fraaie hotels en sfeer opgesnoven in de mooie dorpen. Spannende wegen waarop het heerlijk sturen is, meer dan 1500 kilometer lang, dat is de oogst waarmee we zijn teruggekomen, voor een inspirerende en onvergetelijke autoreis.

De trip die we samen met het automagazine CARROS organiseren, staat voor de eerste week van september op het programma.

Wij waren danig onder de indruk van de gebieden die we hebben doorkruist. Van de prachtige natuur, de Spaanse gastvrijheid, het goede eten en de heerlijke wijnen. En dan te bedenken dat het in september nóg veel mooier is, dan hebben de vele platanen een vol bladerdak, is het gras gekleurd, zijn de terrassen geopend en is de temperatuur precies zoals die moet zijn voor een mooie rit, niet te warm en niet te koud. Voor het einde van deze week zal ik de foto’s die we hebben gemaakt op de website plaatsen, dan kunnen jullie vast een beetje in de juiste stemming komen.

Heb je er zin in? Wil je graag mee? Laat me dat dan weten via onderstaand mailadres of telefoonnummer en wie weet zien we elkaar in september bij de welkomstborrel op het terras van het beeldschone hotel Castell d’Empordà in Catalunya.

Met een hartelijke groet,

Hetty Louwaard

PETROL & WINE autoreizen voor levensgenieters
by Motoring Events BV

Soesterbergsestraat 110 | 3768 EL  Soest | The Netherlands
T +31 (0) 35 588 0461 | M +31 (0) 651 126482 | www.petrol-and-wine.nl

Lees ook:GROTE HOOGTEN IN DE ITALIAANSE DOLOMIETEN
Lees ook:Petrol & Wine, een unieke combinatie, een bijzonder bedrijf
Lees ook:Een reis door Toscane
Lees ook:LOKROEP VAN DE SPAANSE WEGEN
Lees ook:Een Jazzy-rit naar Parijs in november

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>