Een reis door Toscane

Petrol & Wine gaat, zo lees ik op hun website, een grandioze tocht maken door het kloppend wijnhart van Italië, Toscane!  In een deel van de tocht  is de start en een deel van de Mille Miglia opgenomen!  Het wordt weer een ware autoreis voor levensgenieters! Brullende motoren, de lucht van petrol en ‘s avonds in de door Ton en Hetty zorgvuldig geselecteerde hotels de fantastische maaltijden, die je ‘wegspoelt’ met Italie’s trots, de Sangiovese! Of de Vernaccia of ….

Voor alle details kun je natuurlijk het allerbeste even op de site van Petrol & Wine kijken. De start is op donderdag 15 mei, inchecken in het hotel aan het Gardameer!

 

Lees ook:Petrol & Wine, een unieke combinatie, een bijzonder bedrijf
Lees ook:Petrol & Wine, wanneer het om echte stuurmanskunsten gaat!
Lees ook:Sangiovese in de Languedoc
Lees ook:Een Jazzy-rit naar Parijs in november
Lees ook:Foto-Vine-Shoot

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>