Foto-Vine-Shoot

FOTOWEDSTRIJD SMAAK VAN WIJN

Natuurlijk zijn er zoveel verschillende prachtige wijnfoto’s te maken over de hele wereld, en ja natuurlijk kunnen wij niet overal komen. Helaas! Maar daar hebben we wat op gevonden! De foto-vine-shoot

Wij roepen iedereen op om zijn meest leuke, artistieke, romantische, idyllische, stoere, barre, bijzondere, verfijnde, elegante, boerse fotomoment in de wijngaard, wijnstreek, wijnshop waar ook ter wereld op te sturen naar Smaak van Wijn – [email protected]

De mooiste zullen we plaatsen, de allermooiste ontvangt deze bijzondere kurkentrekker met accessoires. Doe mee aan de Smaak van Wijn wijnfotowedstrijd zomer 2013 en

Stuur dus dat  mooiste, gekste, meest exclusieve of liefste zelfgemaakte wijnmoment van deze zomer voor 24 augustus naar  de redactie en maak kans op deze uitgebreide Wijnset die alle gemak te boven gaat! De meest opmerkelijke foto’s verschijnen online op 31 augustus.

Voorwaarden:

alleen inzendingen van volgers van Smaak van Wijn of van de Facebookpagina Wijncoachingbureau kunnen meedingen naar deze prijs. Je mag zoveel mogelijk foto’s insturen als je wilt vóór 24 augustus!  De foto inzenden naar [email protected] waarna hij eigendom wordt van Smaak van Wijn.

Bijvoorbeeld deze

Of deze

 

 

 

Of als je naar het Gardameer zou gaan, deze….

Op de site Gardameer.com vind je tegenwoordig een reuze handig naslagwerk over het Gardameer en haar omliggende stadjes! Deze PDF reisgids is handig en overzichtelijk en direct te downloaden van de site!

Lees ook:Smaak van wijn nieuw online magazine
Lees ook:Site van Moet en Chandon
Lees ook:Spraakmakende wijn in Soest
Lees ook:De rode wijnen van het Gardameer
Lees ook:Grand Crus Classes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>