Een Jazzy-rit naar Parijs in november

Jazz-zangeres en pianiste Diana Krall start dit najaar een Europese tour. In augustus en september warmt de Canadese nachtegaal haar zoetgevooisde stem op tijdens een tour in Amerika, daarna steekt ze naar Europa over. Op woensdag 21 november doet ze Frankrijk aan en treedt ze op in het Palais de Congrès in Parijs.

 

Petrol & Wine heeft het plan opgevat om voor een kleine groep jazzliefhebbers een korte trip naar Parijs te organiseren om daar het optreden van Diana Krall bij te kunnen wonen. Voor degenen die op hun gemak naar Parijs willen rijden, hebben we een leuke route binnendoor, degenen die het snel willen doen rijden er over de snelweg naar toe. We overnachten in ieder geval in een erg leuke en sfeervolle gelegenheid, vlakbij het Palais des Congrès, en na afloop van het optreden gebruiken we met elkaar een lekker souper (met een goed glas wijn) in een nabij gelegen brasserie.

Lijkt het je leuk en heb je zin om mee te gaan? Laat via een mailtje naar [email protected] weten met hoeveel personen.  Bij zeven (dubbele) inschrijvingen gaat dit muzikale tripje door. En omdat de tickets met enige spoed geboekt moeten worden, is snel reageren een must.

De kosten? Nog niet exact bekend, maar reken op zo’n 850 euro per koppel. Het bedrag staat nog niet vast omdat  zowel de overnachting,  het souper als de kaarten pas definitief geboekt worden bij voldoende belangstelling.

In het bedrag zijn begrepen: de hotelovernachting (tweepersoonskamer)  inclusief de ontbijten, parkeerkosten, de toegangsbewijzen voor het concert van Diana Krall (€115 per stuk), de soupers inclusief de wijn, een beknopt routeboek plus de organisatie en begeleiding door Petrol & Wine.

Vast even genieten?

Lees ook:Petrol & Wine, een unieke combinatie, een bijzonder bedrijf
Lees ook:Een reis door Toscane
Lees ook:GROTE HOOGTEN IN DE ITALIAANSE DOLOMIETEN
Lees ook:Wijnbars in Parijs
Lees ook:Fine and Rare Wine Specialist Course

Geen reacties // Reageer