Hubrecht Duijker deelt schaduwsterren uit

Och hemel, onrust in wijngidsenland. De Wijnalmanak van Cuno van ‘t Hoff en zijn team blijkt dit jaar veel standaard-supermarktwijnen niet op te nemen of minder sterren te hebben gegeven, wat onrust heeft gewekt bij de supers. Raken hun wijnen sterren en dus status kwijt? Ai, ai, ai. De vader van de wijnalmanak, Hubrecht Duijker, heeft zich het lot van de gedevalueerde wijnen aangetrokken en deelt nu schaduwsterren uit.

Duijker proefde de wijnen die al jaren en jaren in de almanak staan, maar er dit jaar blijkbaar uitvielen. Hij deelt de sterren uit op zijn eigen website vandaag, en schreef een gastcolumn op By the Grape.

Overigens een lovenswaardig streven van de Wijnalmanak-samenstellers, om wijnen die nu echt wel bekend zijn bij het publiek, eens geen aandacht te geven, maar juist wijnen die nieuw en bijzonder zijn voor het voetlicht te halen.

Enne, voor echt bijzondere wijnen komt er natuurlijk straks de enige echte Rainbow Wijngids. Hij ligt ruim voor de feestdagen in de winkels….

Lees ook:Website Schaduwsterren.nl online
Lees ook:Net verschenen: Wijnalmanak cursuskalender 2012
Lees ook:Albert Heijn wint titel Wijnalmanak Supermarkt 2012
Lees ook:Wijnalmanak 2012 met gratis Bubbles-editie
Lees ook:Leer wijnproeven met Hubrecht Duijker

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Hubrecht Duijker deelt schaduwsterren uit

  1. Pingback: De nieuwe wijnboekenoogst | Wijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>