Net verschenen: Wijnalmanak cursuskalender 2012

Waar de Wijnalmanak-gidsen je helpen bij het kiezen van de juiste wijn, zorgt de Wijnalmanak cursuskalender 2012 ervoor dat je binnen een jaar een ware wijnkenner wordt. Klinkende namen in de wijnwereld, Hubrecht Duijker en Ellen Dekkers, hebben namelijk 366 (schrikkeljaar!) meerkeuzevragen bedacht waarmee je je kennis kunt testen én verrijken over alle mogelijke wijnonderwerpen.

Uiteraard wordt elk antwoord nauwkeurig toegelicht. Dankzij de Wijnalmanak cursuskalender 2012 ontdek je de boeiende wereld van de wijn – elke dag opnieuw. Met deze kalender kun je snel en ontspannen veel kennis opdoen door te leren over druif, smaak, wijn en spijs, wijnregio’s en nog veel, véél meer. Met als extraatje een maandelijkse horoscoop: welke wijn past bij jouw sterrenbeeld?

ISBN: 978 90 475 1959 1 | Prijs: €14,99

Over de auteurs
Hubrecht Duijker is de bekendste wijnschrijver van Nederland. Hij heeft al meer dan honderd boeken op zijn naam staan. Hubrecht is ook de grondlegger van de Wijnalmanak. Zijn kennis over wijn is niet te evenaren.

Ellen Dekkers is vinoloog van de Wijnacademie en heeft die opleiding zelfs geleid. Ze schrijft over wijn in onder andere Delicious  en is lid van het Wijnalmanak-proefteam. Haar frisse stijl en vrouwelijke kijk op wijn zorgt voor een originele invalshoek.

Lees ook:Wijnalmanak Cursuskalender 2012
Lees ook:Wijnalmanak 2012 als app beschikbaar
Lees ook:Albert Heijn wint titel Wijnalmanak Supermarkt 2012
Lees ook:Alsacewijnen proeven met Ellen Dekkers
Lees ook:Wijnrank uitgereikt

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>