Wijnalmanak 2012 met gratis Bubbles-editie

In september verschijnen ze weer: de Wijnalmanak 2012 de beste wijnen onder €5,- en de Wijnalmanak 2012 de beste wijnen van €5,- tot €10,- De gidsen zijn ingedeeld op winkel, kleur, land, regio en prijs zodat je snel kunt zien welke wijnen je waar kunt kopen.

Allemaal geproefd en goed bevonden door een professioneel team van wijnkenners. Alle wijnen zijn voorzien van een beschrijving. De allerbeste wijnen krijgen een sternotering. De Wijnalmanak 2012 verschijnt in een moderne nieuwe vormgeving.

Wijnalmanak 2012 verschijnt ook als iPhone app, verkrijgbaar vanaf 29 sept in iTunes.

Nieuw! Wijnalmanak 2012 Bubbels
Dit jaar krijgt elke consument bij aankoop van een Wijnalmanak een Wijnalmanak 2012 Bubbels cadeau.  Speciaal voor de feestdagen heeft het proefteam talloze flessen mousserende wijnen geproefd, van cava tot prosecco van champagne tot vonkelwijn. De allerbeste flessen zijn samengebracht in de speciale editie Wijnalmanak 2012 Bubbels. De lekkerste bubbels tot veertig euro.

Lees ook:Albert Heijn wint titel Wijnalmanak Supermarkt 2012
Lees ook:Wijnalmanak iPhone App
Lees ook:Wijnalmanak 2012 als app beschikbaar
Lees ook:PLUS wederom beste wijnsupermarkt volgens consument
Lees ook:Toques et Clochers in Limoux

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>