Miranda Beems Wine Import of… hoe lekker wijn kan zijn

Ha ha ha, deze briljante  nieuwsbrief van Miranda Beems Wine Import zou u beslist even zelf moeten lezen! Briljant, komisch en goed uitgewerkt! Maar boven alles, klopt alles en zijn de wijnen, ik kan echt uit ruime ervaring spreken ongehoord lekker en gaan bij ons daardoor veel te snel gewoon op. Wie  hier  klikt, komt op de juiste plek, de website van Miranda en Esther, daar kunt u vast wel inschrijven en komt deze vlotte nieuwsberichtenbundeling lekker in de eigen mailbox!

Een stukje nieuwsbrief:

” Beste Marja,In deze nieuwsbrief veel vragen maar vooral ook antwoorden en een overzicht van onze komende activiteiten. Uit onze rubriek ‘FAQs @ Miranda Beems Wine Import’:

 

Heeft u ook andere wijn?

Ja, we hebben sinds eind vorig jaar een aantal nieuwe Hongaarse wijnhuizen en we gaan zelfs ons assortiment uitbreiden met mooie Duitse- en Oostenrijkse wijnen. Die zijn te proeven op onze overzichtsproeverij. En natuurlijk zijn die dag ook de nieuwe jaargangen van onze Hongaarse wijnproducenten te proeven.

Moet ik nog dagen in mijn agenda reserveren voor activiteiten van Miranda Beems Wine Import?

Ja, zouden wij zeker doen. Er zijn de komende maanden meerdere mogelijkheden voor leuke meet & greets met Miranda Beems. Klik hier voor een overzicht van alle activiteiten en de data op onze website. Mis vooral onze overzichtsproeverij op zondag 20 mei niet.

Is ‘Fien’ (naam van de hond) een afkorting van Fienoloog?

Nee, en bovendien schrijf je Vinoloog.

Kan het zijn dat ik u ken van radio of TV?

Nee, maar we zijn regelmatig in het nieuws om de ten onrechte onderbelichte Hongaarse wijnen te promoten. Lees meer hierover in deze nieuwbrief of klik door naar leuke artikelen en recensies op onze website.

Wordt u ook zo moe van negatieve meldpunten?

Ja, en daarom nemen wij het initiatief tot een ‘Positief meldpunt voor moois uit het Oosten’. Vanaf nu is onze facebook site beschikbaar als meldpunt voor mensen die iets positiefs kwijt willen over Midden- en Oost-Europa of wat daar aan gerelateerd is en natuurlijk de laatste nieuwtjes en activiteiten op Hongaars wijngebied. Leuk wijn nieuws is bijvoorbeeld de recent gepresenteerde nieuwe herkomstbenaming Egri Csillag, de witte tegenhanger van het reeds bekende Egri Bikaver, oftewel het Stierenbloed. Ga naar een leuk blog hierover op Hongarije Vandaag en zoek op ‘witte bikavér’.”


Lees ook:Overzichtsproeverij bij Miranda Beems Wine Import
Lees ook:Wijndocenten vergaderen in Weesp bij Miranda Beems Wine Import
Lees ook:Hongaarse topwijn nu ook in Nederland
Lees ook:Wijnproeverij Hongaarse wijnen in Harderwijk
Lees ook:Lustrum Wine Professional

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>