Overzichtsproeverij bij Miranda Beems Wine Import

Op zondag 20 mei houden Esther en Miranda van “Miranda Beems Wine Import” de overzichtsproeverij voor de zomer in hun proeflokaal in Weesp.  Deze keer niet alleen Hongaarse wijn maar we presenteren ook onze nieuwe wijnlijnen… Duitse en Oostenrijkse wijnhuizen. Op de eigen locatie in Weesp. Als het mooi weer is er uitloop naar buiten mogelijk voor de scharrelaars. Meld je aan als je wilt komen. Dat kan via email: [email protected]  maar ook op Facebook via evenementen.

 

Datum: Zondag 20 mei a.s.

Tijdstip: van 13.00u tot 17.00u

Toegang: gratis

Locatie: Miranda Beems Wine Import, Anna Horstinkstraat 33, 1382 MN Weesp

 

Lees ook:Miranda Beems Wine Import of… hoe lekker wijn kan zijn
Lees ook:Wijndocenten vergaderen in Weesp bij Miranda Beems Wine Import
Lees ook:Amsterdamse Wijnmarkt
Lees ook:Binnenkort: Amsterdamse wijnmarkt
Lees ook:Amsterdamse Wijnmarkt – 22 mei

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>