Wijnproeverij Hongaarse wijnen in Harderwijk

Dit kwam op mijn pad via de Social Media tamtam….

“In mijn gloednieuwe proefkelder aan de Smeepoorstraat ben ik elke zaterdagmiddag te vinden voor advies, wijnverkoop en uiteraard om iets te laten proeven! Elke eerste zaterdag van de maand draagt ook nog eens een thema, en op 2 februari start ik met Hongaarse wijnen. Niet voor de hand liggend wellicht, maar wel als u bedenkt dat ik hier zelf een enorme liefhebber van ben. De wijnen uit dit traditionele wijnland zijn eerlijk, puur, robuust en bovendien bijzonder smaakvol. De meesten zullen namen als Egri Bikaver (het “stierenbloed”) en Tokaji wellicht kennen, maar Hongarije biedt nog veel meer… Bijzonder de moeite waard en zeker ook verrassend voor u als wijnliefhebber.” aldus Peter Sitsen!

Hier staat morgen, zaterdag 2 februari Miranda Beems, dé wijnspecialiste van Hongaarse wijnen! Beslist de moeite waard om naar Harderwijk te gaan. En ik ga zeker ook!

Datum: 2 februari 2013
Locatie: Proefkelder AU VIN, Smeepoortstraat 1, Harderwijk
Entree: gratis

Lees ook:Wijn en koken bij Keizer Culinair
Lees ook:Miranda Beems Wine Import of… hoe lekker wijn kan zijn
Lees ook:Wijncursus in de ochtend – dat kan!
Lees ook:Hongarije in beeld
Lees ook:De mooiste plekken voor de wijngek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>