Lustrum Wine Professional

Van 9 tot en met 11 januari 2012 vind je er weer tout vineus Nederland: de jaarlijkse beurs Wine Professional, onderdeel van de Horecava. Organisator The Wine & Food Association is momenteel druk bezig met de voorbereidingen van deze professionele (inter)nationale vakbeurs op het gebied van ‘fine wine & food’ in Nederland.

Wine Professional zal aan het begin van 2012 een bijzonder feestelijk karakter hebben om de 10e editie extra luister bij te zetten! Traditiegetrouw is de locatie in de naast de Horecava gelegen Europafoyer in Amsterdam RAI. Om een doelgerichte selectie van bezoekers te bereiken is ook dit jaar voor de separate ingang van het RAI Congrescentrum gekozen.

Trends
Meer nog dan in andere jaren ziet de organisatie de opkomst van een kwalitatief hoogwaardige, jongere generatie wijnmakers, standhouders, chefs en bezoekers voor Wine Professional. Waar klassieke bedrijven soms vast zitten aan vaste merken of op een reeds lang bestaand assortiment teren, weten jongere ondernemers vol passie met nieuwe en gedurfde producten te komen. Dit geeft een interessante en spannende aanvulling op het assortiment op de beursvloer. Wine Professional 2012 is inmiddels voor ruim 85% volgeboekt. Informatie over deelname voor exposanten: [email protected]

Bezoekersregistratie
Zoals elk jaar is bezoek aan Wine Professional alleen mogelijk indien je van The Wine & Food Association een persoonlijke uitnodiging ontvangt. Ook exposanten kunnen hun relaties uitnodigen. Uitgenodigde bezoekers dienen zich van te voren te registreren via deze site. De

inschrijvingen hiervoor zullen eind dit jaar geopend worden nadat dit aangekondigd is in een aparte nieuwsbrief. Aanmelden voor de nieuwsbrief kan op: http://www.thewinesite.nl/nieuwsbrief

Tot nu toe aangemelde exposanten: 4-Trading, Aaldering Wineyards & Wines, Andre Kerstens, Anfors, Bakkerij Carl Siegert sinds 1891, Bouillon Magazine, Bourgondisch Lifestyle, California Wine Institute, CZECH WINES – (ALIANCE VINARU V8), D.R. Trading Utrecht, De WijnEngel, deConinckwines, Fourcroy Nederland, Garrity Fine Wines, GCF Exclusif, Grapedistrict, Groupe LFE, Heisterkamp Wijnkopers, HongaarseTopwijn.nl, Hongaarse Ambassade, Horizon Wines, House of Caviar & Fine Food Netherlands, Imperial Wijnkoperij, Informatiebureau voor Duitse Wijn, Karakter Wijnimport, Kwast Wijnkopers, L’ Exception, L’Amuse, LEBOUILLE, Les Généreux – horeca, Lindenhoff, Livar, Miranda Beems, Moët Hennessy Nederland, Neerlands Wijnhuis, Nice to Meat, Noordman Wijnimport, Pieksman Wijnimport, Portugal Wijn Import, Pure taste, Qualyvines Wine trading, Residence Wijnen, San Mauro, Sanders Wijnkopers, Scheveningen Wijnimport, Scotch Beef en Scotch Lamb, Tamis Wijnen, Texavino, TOT Public Relations, Valderrama Olijf Olie Grand Cru, Vinites, Vlaamsch Broodhuys, Vojacek Wijnen, Weinpark Württemberg, Wijn Verlinden, Wijnimport J. Bart, Wijnkooperij de Lange, Wijnkoperij De Gouden Ton Franchise Groep, Wijnkoperij La Persistance, Wine & Spirit Education Trust (WSET), Wine & Spirits / Jacobus Toet, Yoigokochi Sake Importers.

Lees ook:Wine Professional 2014
Lees ook:Nieuwe Master of South American Wines
Lees ook:RODERICK ROS IS TERUG BIJ WIJNIMPORT J. BART
Lees ook:Ruzie in de organisatie Nederlandse huiswijncompetitie
Lees ook:Presentatie Gault Millau in RAI

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>