Nederlandse wijn aan boord bij KLM

In oktober en november viert KLM een Hollands feestje. Aan boord worden Nederlandse maaltijden en traktaties geserveerd, inclusief wijn van eigen bodem.

Het bericht meldt bovendien dat dat op alle vluchten vanuit Amsterdam en in alle reisklassen plaats zal vinden. In de World Business Class krijgen passagiers een Hollands diner van chefkok Mario Ridder van restaurant de Zwethheul. Dit wordt geserveerd op servies van de Nederlandse topdesigner Marcel Wanders. Zij krijgen er bovendien een glas wijn van Hollandse bodem bij, of van Nederlandse wijnmakers buiten Nederland.

Economy Class
Het From Holland Food & Wine festival viert de KLM in de Economy Class op intercontinentale vluchten met de keuze uit twee themamenu’s. Op Europese KLM vluchten serveren ze tijdens deze maanden een snack of een verse sandwich met een feestelijk Hollands tintje, afhankelijk van de vertrektijd en de duur van de vlucht.

Nou vlieg ik volgende week naar Milaan met de KLM. Ben benieuwd wat het zal worden, en of ik nog een glimp van die Nederlandse wijn zal opvangen. Misschien is er een business class passagier die een slokje wil uitdelen? ;-)

Bron

Lees ook:Beste wijn in de lucht bij Qantas
Lees ook:Brussels Airlines schenkt de beste wijn in Business Class
Lees ook:Beste wijn bij Qantas
Lees ook:Terras Gauda vliegt mee met KLM
Lees ook:Umami opent 7e restaurant in Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>