Beste wijn bij Qantas

Op een vliegreis met de Australische Qantas Airlines drink je de beste wijn. Tenminste, als je Business of First Class reist. Onlangs werden de jaarlijkse Cellars in the Sky Awards weer uitgedeeld, en Qantas wist in diverse categeoriën de eerste prijs te behalen: Beste Witte Wijn in First Class, Beste Rode Wijn in First Class en Beste Bubbels in First Class, naast Best Business Class Cellar, Best First Class Cellar en nog een paar andere vermeldingen.

Een opvallende tweede plaats was er voor Qatar Airways, met drie eervolle vermeldingen. Air New Zealand bezette de derde plaats. Grote afwezigen op het erepodium waren de Europese luchtvaartmaatschappijen!

Cellar in the Sky Awards wordt georganiseerd door Business Traveller, dat in 2010 meer dan 75 luchtvaartmaatschappijen benaderde om twee witte en twee rode wijnen in te zetten, naast een mousserende en een zoete/versterkte wijn. Cellar in the Sky is al actief sinds 1985. In 2010 deden 36 luchtvaartmaatschappijen mee, meer dan ooit tevoren. De jury bestaat uit bekende wijnexperts.  De volledige uitslag is hier te vinden.

Lees ook:Beste wijn in de lucht bij Qantas
Lees ook:Brussels Airlines schenkt de beste wijn in Business Class
Lees ook:Nederlandse wijn aan boord bij KLM
Lees ook:Easyjet’s witte wijn de beste in de lucht
Lees ook:KLM voor tweede jaar op rij in top Airline Wine Awards

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>