Vervelde wijn uit Zuid-Afrika

Iedere week staat op Smaak van Wijn, het online wijnmagazine voor de wijnliefhebber een grote of kleine wijnhandel in de picture!

Oostenwind verdwenen, de asperges steken hun kopjes boven de grond, wij kiezen de wijn erbij!

Zuid-Afrikaanse wijn dit keer in het weekmenu! Van een zeer ondernemende vrouwelijke ondernemer!
Geniet er van en doe er je voordeel mee! Alle recepten zijn op te vragen! De wijnen rechtstreeks bij Vervelde Wijnimport te bestellen!
De wijnen komen van drie verschillende wijnhuizen uit verschillende regio’s, alle drie met een eigen verhaal. De sleutels op de etiketten van de wijnen van Noble Hill (Paarl) staan elk voor een eigen druivenras. De naam Hazendal (Stellenbosch) komt van de eerste eigenaar meneer Hazenwinkel, meer dan 300 jaar geleden. Sumaridge, gelegen in de prachtige Hemel-en-Aarde Vallei staat bekend om z’n Pinot Noir, Chardonnay en blends die een goede afspiegeling zijn van de unieke ligging.

Een mooi inspirerend artikel over een hele jonge vrouw die zelfstandig Zuid-Afrikaanse wijnen importeert en in Nederland aan de man brengt. Met voor Smaakvanwijn.com een flitsende aanbieding!

Lees ook:Languedoc-Roussillon op de proeftafel
Lees ook:Commotie over Zuid-Afrikaanse wijn
Lees ook:Wijnnieuws uit Zuid-Afrika
Lees ook:Masterclasses Nieuwe Wereld [Persbericht]
Lees ook:Wijn-fietsroutes in Südtirol

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>