Wijnreis voor cava- en wijnliefhebbers

Vorig jaar in begin mei maakte ik een superkort reisje naar het Spaanse San Sadurní d’Anoia, de cavahoofdstad.  De reis werd georganiseerd door CasaCava, een kleine Nederlandse importeur van deze heerlijke wijnen. Een absolute aanrader, zo’n tripje. Dit jaar worden een weer een aantal van die reizen georganiseerd.

De wijnreizen naar de Penedès in Catalonië zijn voor iedereen die meer wil proeven en weten over cava. Ter plaatse proef je de aroma’s van het land, en herken je de sfeer en smaak van de tradities en gastronomie. De wijngaarden, het landelijke leven, de wijnhuizen en de mensen: alles draagt bij aan de beleving en de kwaliteit van dit product.

De reizen worden eind mei, in juni en in oktober georganiseerd. Meer informatie op de site van CasaCava.

Lees ook:Cava workshop
Lees ook:Receptenboekje met Cava verschenen
Lees ook:Punch van appel en cava
Lees ook:Zon in het glas: citroengranita met cava
Lees ook:CHOCOA FESTIVAL

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>