Cava workshop

Cava is in, en ik ben er dol op! Een van mijn favoriete adresjes is CasaCava. Patty Vegt verkoopt cava’s van echte tophuizen: El Xamfra en Mascaró bijvoorbeeld. Wil je kennismaken met de heerlijke bubbels en ook andere wijnen uit Spanje? Dan  is de workshops Cava op 22 april misschien iets voor je.

Op vrijdag 22 april organiseert Patty van CasaCava een leuke wijn-spijs workshop: proef het karakter van de cava’s en maak een combinatie bij eten. Bewust proeven en kennismaken met smaken zorgt voor een nieuwe bubbel-ervaring! Deze workshop is een leuke en gezellig manier om meer te weten te komen over de Spaanse wijnen en bubbels in het bijzonder! Datum: vrijdag 22 april van 16.00 18.00. Locatie: Haarlemmerdijk 182 Amsterdam, kosten € 16,50.

Een workshop voor groepen en bedrijven is ook mogelijk, ook op eigen locatie. Meer info en aanmelden per e-mail [email protected]

Lees ook:Receptenboekje met Cava verschenen
Lees ook:Zon in het glas: citroengranita met cava
Lees ook:Punch van appel en cava
Lees ook:Wijnreis voor cava- en wijnliefhebbers
Lees ook:Cava scoort goed! Champagne nog steeds populair

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>