CHOCOA FESTIVAL

Hoe lekker is de combinatie van wijn en chocolade!

De variëteit van smaken in goede cacao bedraagt ongeveer 700. Te weinig mensen weten dit nog. Aroma’s zoals bloemen, fruit, mineralen en noten proef je terug in betere chocolade. Net als in wijn en koffie. Ervaar het verschil en je haalt zoveel meer uit een chocoladereep.

Het Chocoa Festival brengt chocoladeliefhebbers en de beste chocolademakers samen. Kom en proef allerlei soorten duurzame chocolade. Leer over de rijke variëteit, smaken en aroma’s en ontwikkel je smaakgevoel.

Chocoladeliefhebbers van alle leeftijden zijn welkom om meer te ontdekken over de herkomst, productie en smaak van chocolade. Bij en twintigtal stands kan chocolade geproefd worden en in combinatie met andere producten. Doe mee met proeverijen, presentaties en andere activiteiten. proef wijn en chocolade combinaties, leer over keurmerken en Fair Chocolade en hoe je slow chocolade proeft. Ontmoet chocolademakers en luister naar hun verhalen. Zij vertellen over hun specialiteiten en leggen uit wat je altijd al wilde weten over chocolade.

Kom zaterdag 9 en zondag 10 maart 2013 naar Het Scheepvaartmuseum. Voor meer informatie neem contact op via [email protected]
Bron: chocoa festival

Lees ook:Goede cacao en chocolade staan 5 dagen centraal in Amsterdam
Lees ook:Amsterdam Cacaostad
Lees ook:Trendy: Chocolade en wijn
Lees ook:Chocolade en wijn kan zooo lekker zijn
Lees ook:Culinair cruisen met Costa Cruises

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>