Punch van appel en cava

Vandaag is het weer wijn-spijsdag: Koken.blog en Wijn.blog laten zich door elkaar inspireren op iedere woensdag. Helaas lukt het me vandaag niet meer om iets spannends over pompoenpittenolie als dressing bij salades te schrijven. Ik beloof morgen beterschap. Als goedmakertje een lekker zomers punchrecept (hoewel het weer nu meer uitnodigt tot warme punch…)

Uit de Nieuwsbrief van cava-importeur CasaCava haalde ik dit heerlijke recept voor een punch met Spaanse mousserende wijn, cava.

Geniet, en drink met mate!

Cava Punch Appel
Meng in een mooie kan:

450 ml appelsap troebel
650 ml cava (brut nature
6 blaadjes munt
2 blaadjes basilicum
100 gr. druiven en
1 appel in stukjes

Doe het fruit en de blaadjes (heel houden anders wordt de smaak te sterk) in de kan en schenk appelsap en cava er op, zachtjes roeren en je kunt direct inschenken!

Lees ook:Geproefd: Savia Viva Cava
Lees ook:Zon in het glas: citroengranita met cava
Lees ook:Cava bij de pannenkoeken
Lees ook:Champagne aan Zee was een succes
Lees ook:Buvons Nature, Parijse beurs voor ‘natuurlijke’ wijnen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>