Receptenboekje met Cava verschenen

Patty Vegt, eigenaresse van webwinkel CasaCava is al jaren cava-fan. Ze importeert een aantal geweldige huizen en organiseert daarnaast wijnreizen naar het gebied van de cavaproductie, de Penedes in Catalonië. Maar dat was nog niet genoeg: Patty is druk bezig met het samenstellen van een receptenboekje waarin cava, die heerlijke mousserende wijn uit Spanje, de hoofdrol speelt.

Ze verzamelde tientallen recepten van cocktails met cava, desserts, kleine hapjes en luxe gerechten. En overal kun je cava in gebruiken voor net even dat extra ‘je ne sais quo’ (mijn Catalaans laat het afweten )

Speciaal voor de feestdagen verschijnt een Kersteditie van het boekje. Volgend jaar komt er een uitgebreider boek, is de bedoeling! Ik kijk er nu al naar uit.

Het Cava receptenboek is voor € 14,95 te bestellen bij CasaCava. Nu doen, dan heb je het nog voor de feestdagen in huis!

Lees ook:Cava workshop
Lees ook:Zon in het glas: citroengranita met cava
Lees ook:Wijnreis voor cava- en wijnliefhebbers
Lees ook:Video’s Het Feestmaal op Wijnkronieken
Lees ook:Prachtige foto’s en een nieuw kookboek voor Niven Kunz

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Receptenboekje met Cava verschenen

  1. Pingback: Receptenboekje met Cava verschenen | Wijn | Wijn op de social sites | Scoop.it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>