Het najaarswijnprogramma van Smaak van Wijn

Smaak van Wijn, het online wijnmagazine, uitgave van het Wijncoachingbureau geeft ook dit jaar weer een aantal spannende, leuke wijncursussen in Soest. Voor Soest en omgeving!

Tijdens deze cursussen wordt er gewerkt met mooie wijnen van diverse importeurs zoals  bijvoorbeeld de Griekse Wijnen van Goods and More, de  biologische wijnen van Vinoblesse  en  de wijnen van Miranda Beems Wijnimport. Maar ook wijnen die direct bij de wijnmaker zelf gehaald worden, zoals tijdens het laatste bezoek in de Rheingau, de Moezel en de Alsace.

Smaak van Wijn is een magazine voor de wijnliefhebber, met artikelen over wijnen, druiven, evenementen en allerhande wijnse zaken. Niet te zwaar, niet te luchtig. Iedere dag komen er nieuwe artikelen bij, maar de alles blijft simpel oproepbaar met de zoekfuncties op de pagina van de inhoudsopgave.

Lezers (=volgers) van Smaak van Wijn kunnen zich voor alle evenementen die door Smaak van Wijn / het Wijncoachingbureau voor Food&Wine georganiseerd worden inschrijven en ontvangen automatisch   10%  ‘SvW-ledenkorting’! Ook op alle cursussen en proeverijen!

Het cursusoverzicht vindt u hier! De evenementen worden ook aangekondigd op het Facebook van het Wijncoachingbureau voor Food&Wine/ Smaak van Wijn!

Lees ook:Smaak van wijn nieuw online magazine
Lees ook:Wijn workshop als kado van de Sint
Lees ook:Studio Smaak van Wijn
Lees ook:Nieuwe cursuslocatie voor het WIJNinstituut.
Lees ook:Vegetarisch drieluik in mei bij het Wijncoachingbureau

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>