Wijn workshop als kado van de Sint

Vandaag op 5 december is het leuk om kadoos te krijgen, maar vooral ook om te geven! In 2013 gaat het Wijncoachingbureau voor Food & Wine aan de proeftafel van het Pakhuis van BuyYourWine.com in Soest wederom diverse workshops en cursussen geven! De kern waar het allemaal omdraait, is de wijn die over de hele wereld gemaakt wordt, van druiven die over de hele wereld groeien.
Maar het jasje erom heen is divers! Zo start er in januari een nieuwe vierdelige cursus Smaakstijlen, waarin wijnen en gerechten samen worden gebracht. Er begint een nieuwe cursus ‘Aan de slag met wijn’ naar het gelijknamige boek van de heer Peter Klosse, professor in de gastronomie.  Daarnaast zijn er verschillende proeverijen en workshops te volgen.

In januari gaat het direct al ‘smakelijk’ van start met de wijnworkshop  Smaakstijlen op zaterdag 12 januari en een vegetarische wijnworkshop op donderdag 24 januari.

Wie vandaag een van de meerdaagse cursussen boekt, krijgt als Sinterklaascadeau een Wijnworkshop  naar keuze in januari kado! Voor jezelf of om weg te geven! Direct doen zou ik zeggen.

Boeken kan bij het Wijncoachingbureau.nl. Wil je de nieuwsbrief ontvangen, stuur dan even een mailtje naar [email protected] Je ontvangt dan ook het uitgewerkte Kerstmenu van het Wijncoachingbureau in receptuur met bijpassende wijnen in je mailbox!

De cursussen worden gegeven door Marja van Beek RV, zijn zeer interactief  (kleine groepen, veel aandacht) en naast veel proeven ook veel humor! Immers, wijn moet een vrolijke aangelegenheid zijn! Dat wordt een lekkere pakjesavond!

Lees ook:Aaldering vineyards & wines
Lees ook:Lekker lang “wijnlezen”
Lees ook:Vierde Italiaanse Sommelier cursus 2012
Lees ook:Het najaarswijnprogramma van Smaak van Wijn
Lees ook:Start bij het Wijninstituut met de ‘Start’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>