Smaak van wijn nieuw online magazine

Persbericht

Smaak van wijn nieuw online magazine

Soest 3 mei 2013

Vandaag is, na een indraaiperiode, het nieuwe online wijnmagazine Smaakvanwijn.com gelanceerd. Het zoveelste?  Nee, aldus hoofdredacteur Marja van Beek, wel het uitgebreidste. Want het voegt toe, wat je bij andere wijn-websites niet aantreft. Het magazine is een initiatief van het Wijncoachingbureau Soest.

“Smaak van wijn wordt dagelijks gevoed met een verscheidenheid aan wijnartikelen. De inhoud staat op de homepage. Ieder artikel is terug te vinden in het blad. In tegenstelling tot de artikelen in de ‘printed paper’ die na enkele dagen toch op de berg met –nog te lezen- bladen terecht komen” aldus van Beek, tevens eigenaar van het Wijncoachingbureau.

“Het magazine gaat vooral voor diversiteit.  Zoveel  invalshoeken, zoveel  keuzes.  Eigenzinnig en kleurrijk  door  incidentele bijdragen van gerenommeerde vakmensen, zoals  bijvoorbeeld de wijnjournalist John Bindels of de horecaspecialist Rémy Dekker”  verzekert Marja van Beek.

“We bieden bedrijven uit de wijnwereld een podium om te participeren in het beoogde succes van het blad, om het nog beter gelezen te laten worden. Zo is er ieder weekeinde een restaurant of een hotel met een bijzondere aanbieding: Het Smaak van wijn Menu.  Er zijn interviews in de vorm van wijngesprekken, er is een wijncollege opgezet waar wijntheorie besproken en wijnen geproefd kunnen worden. Tevens is er de mogelijkheid om in te schrijven op de actuele cursussen die het Wijncoachingbureau geeft aan kleine groepen wijnliefhebbers. Het magazine doet verslag van de proefresultaten van vakhandel-wijnen en geeft handelaren, wijnimporteurs en wijnwebwinkels ieder weekeinde de gelegenheid zich aan de lezers te presenteren. Vervolgens worden ze een bepaalde periode gemonitord.

Kortom: Smaak van wijn heeft de ambitie het meest gelezen wijnmagazine van ons land te worden.

Lees ook:Studio Smaak van Wijn
Lees ook:Het najaarswijnprogramma van Smaak van Wijn
Lees ook:Smaak van wijn verloot HACHETTE
Lees ook:Nieuwe cursuslocatie voor het WIJNinstituut.
Lees ook:Bij Wijnen&Zn in Apeldoorn ga je op voor het wijnvignet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>