André Sauerbier weg bij Perswijn

Na een samenwerking van meer dan tien jaar scheiden per 1 augustus  de wegen van Uitgeverij de Wijnpers, uitgever van wijntijdschrift Perswijn, en André Sauerbier. In de afgelopen tien jaar verzorgde André de advertentieacquisitie en de organisatie en marketing van de verschillende evenementen. Ook was hij betrokken bij het opzetten van de internet- en social media-activiteiten van Perswijn. In die tijd is Perswijn uitgegroeid tot een succesvolle formule met naast het tijdschrift met goedbezochte website en nieuwsbrief, ook een professionele evenemententak. Ondanks een prettige samenwerking hebben beide partijen besloten deze te beëindigen. Sauerbier wil meer tijd besteden aan Het Wijninstituut en Perswijn was op zoek naar vernieuwing. Petri Houweling, voorheen betrokken bij het tijdschrift Esta, zal de opvolger zijn van André Sauerbier bij Perswijn.

André Sauerbier: “Ik wil me in de toekomst meer richten op Het Wijninstituut. In het bijzonder op cursussen en workshops voor Wijnvakmensen in Wijndetailhandel en Horeca. Daarnaast blijf ik consultant op het gebied van wijn en (sociale media) marketing. Hoe goed de samenwerking ook was, met mijn toenemende werkzaamheden voor Het Wijninstituut was een scheiden van wegen langzamerhand onvermijdelijk. Maar ik kijk ook in de toekomst uit naar een goede samenwerking tussen Perswijn en Het Wijninstituut”.

Bron: persbericht

Lees ook:Het Wijninstituut naar een volgende fase
Lees ook:Behouden vaart voor het Wijninstituut
Lees ook:Wijn, handel en Social Media
Lees ook:Voor een flitsende start in de wijncursuswereld
Lees ook:Snelle cursus: Hoe verkoop ik wijn in de horeca

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>