Behouden vaart voor het Wijninstituut

‘Nieuwe wijn in oude zakken…’
Claire Lemmens en Liesette van Eijnsbergen. Twee echte wijnrotten gieten vanaf 1 juli Het Wijninstituut in nieuwe zakken. De passie, deskundigheid en onafhankelijkheid die u van Het Wijninstituut gewend bent, gaan niet verloren. Met frisse energie en met de nodige kennis die ze al opgedaan hebben bij Het Wijninstituut nemen zij het roer over van André Sauerbier. André blijft op de achtergrond  actief als adviseur.

Claire en Liesette; “wij  zijn beiden al enige jaren werkzaam voor Het Wijninstituut en staan voor het niveau wat cursisten van ons verwachten.We hebben er enorm veel zin in. Onze cursussen op vijf niveaus blijven uiteraard belangrijk, maar wij willen het wijnonderwijs ook op andere manieren aanbieden en nieuwe workshops ontwikkelen.
Met het aanbod van Het Wijninstituut willen we een zo’n breed mogelijk publiek aanspreken, van vinoloog tot 18 jarige, een complete wijnbeleving.

Lees ook:Het Wijninstituut naar een volgende fase
Lees ook:Zestien aankomend vinologen beantwoorden alle wijnvragen via Twitter
Lees ook:André Sauerbier weg bij Perswijn
Lees ook:Vierde Italiaanse Sommelier cursus 2012
Lees ook:Basiscursus Wijn en Wijnbrevet in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>