Het Wijninstituut naar een volgende fase

PERSBERICHT Andre Sauerbier is blij dat hij zijn geesteskind over kan dragen aan bevlogen en kundige collega’s/medewerkers. Te weten Claire Lemmens en Liesette van Eijnsbergen.

Beiden zijn al enige jaren werkzaam bij het Wijninstituut.

Claire is vinologe en gepassioneerd wijnliefhebber, haar kennis op wijngebied is heel divers en zal zij vol in kunnen zetten voor het Wijninstituut. Liesette heeft als fervent wijnliefhebber diverse wijncursussen gevolgd, zij heeft een financiële achtergrond wat bij de bedrijfsvoering zeker van pas komt. Claire en Liesette: ‘wij kijken er naar uit om het Wijninstituut naar de volgende fase te brengen, we vinden het prettig dat André Sauerbier de komende periode als adviseur nog bij het Wijninstituut betrokken blijft’,

Het Wijninstituut blijft zich richten op wijneducatie in de breedste zin van het woord. Alle cursussen worden door enthousiaste en ervaren wijndocenten gegeven, allen vinoloog.

Het Wijninstituut als marktleider onderscheidt zich in kwaliteit, service, onafhankelijkheid, dat zal niet veranderen. Andre Sauerbier zal actief blijven in de wijnbranche en bij Het Wijninstituut. Daarnaast zal hij op incidentele basis diensten blijven verlenen aan importeurs en horecabedrijven op wijneducatief, marketing en social media terrein.

 

Lees ook:Behouden vaart voor het Wijninstituut
Lees ook:Wijnweekend 2009
Lees ook:Wijnproefpanel voor iedereen?
Lees ook:Voor een flitsende start in de wijncursuswereld
Lees ook:Basiscursus Wijn en Wijnbrevet in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>