Time flies: winelife bestaat drie jaar

Ik lees veel. Alles wat wijn en food gerelateerd is, verzamel ik om mij heen, met gevolg dat hier grote stapels magazines, folders, kranten en noem maar op verzameld liggen.

Natuurlijk lees ik  ook het wijnblad “Winelife”. Ik denk dat er voor een magazine als dit zeker een ruime markt moet zijn, als ik zie hoe er toch steeds meer mensen over wijn willen praten, wat over wijn willen leren.

Maar bereikt Winelife ook de juiste doelgroep wel? Dat is natuurlijk een heikel punt: “lig ik op de mat bij de juiste lezer?”

Het initiatief om nu eens te onderzoeken middels enquête wat de gemiddelde lezer  van het blad vindt, vind ik super. Moet het kennisniveau omhoog? Is het zo op het juiste level? Meer of minder reportages? Meer wijn-spijs gerelateerde onderwerpen?

Meer of minder diepgang in de reisreportages, alles  staat natuurlijk ter discussie.

Dus wil je invloed uitoefenen, strategisch of niet meebepalen aan de toekomst van het magazine, doe dan mee aan het lezersonderzoek dat  WL klaar heeft staan onder: www.winelifemagazine.nl/lezersonderzoek

Je kunt er nota bene een mooie wijnpakket mee verdienen. Dit zeggen ze zelf:

Lees ook:Franciacorta, verrassende Italiaanse bubble
Lees ook:Perswijn, Winelife, Sabor, Bouillon je komt er nog eens in om
Lees ook:Frankrijk en cider in nieuwe WineLife
Lees ook:WINELIFE naar uitgever Pelican Magazines
Lees ook:WInelife, gewoon lekker ff lezen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>