Perswijn, Winelife, Sabor, Bouillon je komt er nog eens in om

Wat is er toch ongelofelijk  veel te lezen over het wel en wee uit de vineuze en culinaire wereld. Om maar eens een greep te doen in de zak met bladen en boeken haal ik natuurlijk de Perswijn naar boven! Tegenwoordig in een moderner jasje, maar immer een fijn blad met regelmatig goede artikelen, prettig geschreven vol achtergrondinformatie. Als MVio vind ik het altijd prettig als hij op de mat valt. Daarnaast het blad  Sabor. Een nieuwe speler op de Nederlandse magazine markt. Zonder meer een mooie uitstraling, maar ik moet toch nog meer zien dan de twee nummers tot nu toe voordat ik een gefundeerde mening kan geven.  In het verlengde hiervan hebben we al jaar en dag de Delicious en Elle Eten.  Voor mij symbolen van de ‘Margriet en Libelle’ cultuur,  met de tijdgeest van nu, de looks van deze jaren en de grondgedachte dat alles lekker, hip, cool en vers moet zijn.  Kies je voor een vakblad van formaat, hoewel klein,  groot in reportages en artikelen is de Bouillon! Steeds weer blij mee als het binnenkomt.
De Wine Spectator koop ik op Schiphol,  Proefschrift neemt manlief altijd voor me mee en daarnaast ben ik nog zoveel  uren op het web in alle  “webbladen” bezig.

Nu ook eindelijk abonnee van de Winelife, door een actie.  Ik lees dat ze net verhuisd zijn van uitgeverij: “ Pelican Magazines, uitgeverij van premium titels CARROS, Nautique, En France, Residence, Elegance, Tableau en The Big Black Book is verheugd haar portfolio uit te breiden met WINELIFE, hét tijdschrift voor wijnliefhebbers.” [1]

Of je het nu echt:  ‘hét tijdschrift voor wijnliefhebbers’  moet noemen, dat weet ik niet. Ik vind het meer zoals die grote krant, die zo lekker makkelijk leest! Snelle artikelen, in de waan van deze tijd! Maar daar is ook niets mis mee!

 


[1] Nederlands Media Nieuws

Lees ook:Franciacorta, verrassende Italiaanse bubble
Lees ook:25 jaar Perswijn
Lees ook:Time flies: winelife bestaat drie jaar
Lees ook:WINELIFE naar uitgever Pelican Magazines
Lees ook:Carnaval

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Perswijn, Winelife, Sabor, Bouillon je komt er nog eens in om

 1. Edith Dourleijn

  Welkom collega!

  Ik hoop dat het wijnbloggen je goed mag bevallen!

  Edith van koken.blog

    /   Reply  / 
 2. Marja van Beek Auteur

  Hee, dank je! Ik voel me al helemaal thuis. Ga mijn best doen.Marja

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>