WINELIFE naar uitgever Pelican Magazines

Wijntijdschrift WINELIFE verhuist van Dutch Media Publishers naar Pelican Magazines, uitgeverij van titels als  Nautique, En France, Residence, Elegance, Tableau en The Big Black Book. Hoofdredacteur Sharon van Minden, die WINELIFE drie jaar geleden bij boekenuitgeverij Dutch Media Publishers opzette, is uiterst opgewekt over de inlijving door Pelican.

‘Dutch Media had de visie deze nichetitel in de markt te zetten. Met ongelofelijk veel passie, enthousiasme en vakmanschap hebben we de afgelopen jaren gewerkt om van WINELIFE een succes te maken.

Nu is de tijd om het merk WINELIFE verder uit te bouwen. Met haar portfolio, professionaliteit en bevlogenheid is Pelican de ideale partij hiervoor. Er is volop synergie met de andere Pelican-titels en we verwachten dit jaar een substantiële oplagestijging te realiseren. Nog even en iedereen is heer en meester over iedere wijnkaart!’

Het volgende nummer van WINELIFE verschijnt 24 maart. Te koop bij boekhandel, kiosk, supermarkt en wijnspeciaalzaken.

[Persbericht]

Lees ook:Perswijn, Winelife, Sabor, Bouillon je komt er nog eens in om
Lees ook:Nieuwe WINELIFE in de winkel
Lees ook:Carnaval
Lees ook:Vindict’s oprichter Weinakademiker
Lees ook:Wijnblogger gezocht!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>