Wijnblogger gezocht!

Nog een week of zes, dan stoppen we ermee. Per 1 maart a.s  zal Wijn.blog niet meer door Natasha en mij gevuld worden. Wij hebben vorige week besloten niet verder te gaan met Wijn.blog, en het stokje aan een andere enthousiaste wijnblogger door te geven. Wij hebben de Blogorganisatie daar vorige week al van op de hoogte gesteld.

Ik heb met veel plezier een jaar lang nieuwtjes opgezocht en persberichten geplaatst, maar wil dit jaar mijn tijd aan andere dingen gaan besteden. En datzelfde geldt voor Natasha. Daarom roepen wij wijnliefhebbers met een goede pen op te reageren! Heb je zin om dit wijnblog nog verder uit te bouwen tot een interessant platform voor alle wijnliefhebbers? Laat dan je belangstelling weten aan de Blog-organisatie. Zij zijn op zoek naar een journalist met een grote passie voor wijn!

Reacties kun je richten aan [email protected]

En uiteraard kun je van ons tot 1 maart nog een keur aan nieuws en leuke berichten verwachten! Mocht je Wijn.blog volgen op Twitter, zorg dan dat je je abonneert op @wijnpuntblog, aangezien wij de account per 1 maart van onze persoonlijke Twitteraccounts zullen loskoppelen.

Lees ook:Wijn.blog opgevuld door duobaan
Lees ook:Word jij de nieuwe Wijnblogger?
Lees ook:Wijn uit Tsjechië
Lees ook:Vrouwelijke wijnschrijvers in opmars…
Lees ook:De wijnparade onderweg naar Amersfoort!

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Wijnblogger gezocht!

 1. Jan-Willem Bobbink

  Succes met het vinden van nieuwe bloggers. Altijd met veel plezier de weblog gelezen. Bedankt :)

    /   Reply  / 
  1. Mariëlla

   Dank je Jan-Willem. Er zijn vast wijnbloggers die de nieuwsgaring willen overnemen van ons! Dus blijf vooral langskomen!

     /   Reply  / 
 2. Patrick Sliepen

  Hallo dames. Jammer dat jullie ermee ophouden. Ik kwam graag een á twee keer per week even langs om wat wijnweetjes tot me te nemen.
  Ik wens John Bindels veel succes met de overname van de blog. Hij zal het ongetwijfeld drie keer beter doen, want John wist alles wat jullie schreven altijd al zes weken eerder! En gezien de graagte waarmee hij zijn feitjes-kennis tentoonspreidde, ga ik er eigenlijk wel vanuit dat juist híj degene is die ons, de onwetende wijnschapen, naar een betere algemene wijnontwikkeling zal leiden. ;-)
  Bedankt voor alle leesplezier van de afgelopen tijd. Blijft Wijnkronieken wèl bestaan?

    /   Reply  / 
  1. Mariëlla

   Uiteraard blijft Wijnkronieken bestaan. Dat is één van de redenen dat ik afhaak op Wijn.blog. Het nam te veel tijd in beslag die ik liever aan Wijnkronieken besteed. En Wijnkronieken gaat ook een eigen Nieuwsrubriek krijgen. Hij is al aangemaakt, maar nog niet gevuld!

     /   Reply  / 
 3. John Bindels

  Beste Patrick,
  Verifiëren bij de bron levert meer feitenmateriaal op dan veronderstellen. Helaas moet ik je teleurstellen wat Wijn.blog. betreft. Ik blijf graag op m’n eigen niveau werken. Als je op die website wijnleergierig langs wilt komen,maken we je graag en sneller dan elders wijnwijzer.

    /   Reply  / 
 4. Patrick Sliepen

  Een duidelijk antwoord op al mijn vragen. Beiden bedankt!
  Blij met de wat serieuzere Mariëlla op Wijnkronieken, en nú pas geattendeerd op WijnWijs van John Bindels. (staat inmiddels bij de favorieten!)
  Ik hoop nog veel van allebei te lezen in de toekomst, en hopelijk vliegen jullie elkaar niet meer zo in de haren, nu John zijn bron van ergernis kwijtraakt.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>