Wijn.blog opgevuld door duobaan

Groot nieuws: vanaf dit weekend zal Wijn.blog niet meer alleen door mij gevuld worden, maar ook door mijn vriendin Natasha ter Haar. Samen willen we meer aandacht gaan besteden aan de basics van wijn: informatie over druivenrassen, technieken, wijn bij het eten, wijn bewaren etc….

Natasha is vinoloog en een groot kenner van Italiaanse wijnen. Zij zal zich ongetwijfeld binnenkort zelf verder introduceren en vertellen over haar grote passie voor wijn.

En heb je vragen over wijn waar je mee zit, stel ze ons! We zitten er helemaal klaar voor om alle vragen die je hebt te beantwoorden, voor zover dat in onze mogelijkheid ligt. Dus barst los met die brandende kwesties!

Lees ook:Wijn.blog ingevuld door Marja van Beek
Lees ook:Even voorstellen..
Lees ook:Wijnblogger gezocht!
Lees ook:Cisca Breedijk naar TOT-PR
Lees ook:Wijntrainer: app om wijnvragen te oefenen

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wijn.blog opgevuld door duobaan

  1. Tijmen

    Leuk, ik volg je altijd al op de voet. Doe je dit vrijwillig als hobby of levert het je commercieel ook wat op? Ben benieuwd want je info is altijd actueel. Leuk, ga zo door!

      /   Reply  / 
  2. Mariëlla

    Tijmen, het levert ons een piezeltje advertentieinkomsten op. Daar kunnen we nog geen kopje koffie van kopen ;-) We doen het echt voor de lol dus! Dank voor je compliment en we gaan het nog beter maken, hopen we!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>