Video’s Het Feestmaal op Wijnkronieken

Vanaf vandaag zullen op mijn website Wijnkronieken ook gesponsorde video’s  te zien zijn. De spits wordt afgebeten door een aantal video’s van het jonge mediabedrijf Mediaplanet, met als thema ‘Het feestmaal’.

Het feestmaal
De feestdagen staan weer voor de deur! In deze periode is het natuurlijk leuk om je extra uit te sloven in de keuken en eens wat nieuws uit te proberen. Maar wat gaan we eten? Wat drink je er bij? En hoe organiseer je alles? Er zijn heel veel mogelijkheden om mooie en smaakvolle gerechten te maken zonder dat je er dagen voor in de keuken hoeft te staan.

In de serie ‘Het feestmaal’ kun je allerlei verschillende afleveringen bekijken over het bereiden van smaakvolle gerechten voor de feestdagen. Eén van de video’s is bovendien gewijd aan het combineren van wijn en eten.

Je vindt de video’s op de homepage van Wijnkronieken, in de rechterkolom.

 

Lees ook:Even voorstellen: de nieuwe wijn.blogger
Lees ook:Prachtige foto’s en een nieuw kookboek voor Niven Kunz
Lees ook:Amsterdam Cacaostad
Lees ook:Wereldingrediënten vanuit de Rotterdamse haven
Lees ook:Restaurant Vaartsche Rijn doet maandelijkse GroenteJAM

1 Reacties // Reageer

One thought on “Video’s Het Feestmaal op Wijnkronieken

  1. Ronald Brugmans

    Leuke start van de video serie.
    Volgende week ben ik aan de beurt met biologisch rundvlees.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>