Prachtige foto’s en een nieuw kookboek voor Niven Kunz

Vanaf vandaag is het nieuwe kookboek van Niven Kunz te bestellen! In het boek staan naast de recepten ook de verhalen achter de vis, dus over de leverancier bijvoorbeeld. Neem het bezoek aan Yerseke bij Adri & Zonen, Q-vis (onze vaste leverancier) en het MSC-keurmerk, maar ook verhalen over de producten als inktvis, kabeljauw, oesters e.d..
Verder wordt bij elk gerecht een wijntip gegeven door Ian van de Gouden Ton.

Het boek moet uiteindelijk een serie worden. Het eerste kookboek is NIVEN BASICS GROENTEN.
De planning is om nog een boek te maken over vlees en gevogelte en een over desserts.

De boeken zijn enkel via de e-mail([email protected])  te bestellen en liggen niet in de boekwinkel.

Het boek is met name bedoeld voor de thuiskok. Sommige van de gerechten zijn gebaseerd op gerechten uit het restaurant, weer andere gerechten staan er in gewoon omdat het lekker is (vb gegrilde heilbot met huisgemaakte friet)

De groenten die bij zijn lichte kookstijl een prominente rol spelen, worden vaak vergezeld van schaal- en schelpdieren en vis. In NIVEN BASICS VIS vind je een selectie signatuurgerechten, maar ook gerechten die ter plekke ontstonden omdat zijn visleverancier met een geweldige vangst de keuken binnenkwam. Gerechten die spannend zijn om te maken en combinaties die  je niet eerder proefde. Met natuurlijk extra aandacht voor producten uit de Zeeuwse wateren en de Noordzee.

Lees ook:Gratis kookboek bij Gall & Gall
Lees ook:Wijn bij groenten en/of vegetarische recepten
Lees ook:Veg! Samen met het Wijncoachingbureau
Lees ook:Restaurant Vaartsche Rijn doet maandelijkse GroenteJAM
Lees ook:Het ultieme kerstcadeau! De Rainbow Wijngids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>