Wijn deel 2 bij Keuringsdienst van Waarde

Kijktip: helemaal bevestigd heb ik het nog niet, maar MEN zegt dat a.s. donderdag 26 mei de aflevering van de Keuringsdienst van Waarde gewijd is aan het vervolg van de uitzending over wijn.

In de vorige uitzending werd onderzocht wat er waar was van de bewering dat druivenmost in Nederland gemengd zou worden met gedestilleerd water, om zo goedkope wijnen te maken. (Hoe dat dan met de gisting zat, daar werd niet op ingegaan….)

In ieder geval is hoofdredacteur Ronald de Groot van Perswijn over de kwestie geïnterviewd. Mogelijk komt hij dus in deze uitzending…

Keuringdienst van Waarde, 26 mei, Ned. 2, 20.25 uur

Lees ook:Paniek bij de supermarkten
Lees ook:Perswijn brengt e-magazine over Beaujolais
Lees ook:Winnaars Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2014 bekend
Lees ook:Proef je of een wijn duurder is?
Lees ook:Finalisten wijnwinkelverkiezing 2014

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Wijn deel 2 bij Keuringsdienst van Waarde

 1. Summer & Grapes

  Ben erg benieuwd naar de vervolg uitzending. Ik heb zelfs gehoord dat het onderzoek nu nog steeds loopt en we een derde uitzending kunnen verwachten. Geen aangelengde most kopen? Kom naar Summer & Grapes

    /   Reply  / 
 2. Jos Heemskerk

  Zou graag willen dat de onderste steen boven komt. Lijkt mij logisch dat de Nederlandse bevolking nogmaals te horen krijgt, dat ze voor de zoveelste keer weer belazerd worden. Wanneer gaat Den Haag eens een keer zijn ogen open doen…???? Een wijn liefhebber….

    /   Reply  / 
 3. Mariella Beukers Auteur

  Maar Jos, ik vraag me echt af bij welke wijnen het voorkomt! Ik denk echt alleen bij huiswijnen van supermarkten, die van onder uit het schap! En dat zijn toch al geen wijnen voor wijnliefhebbers, eerlijk gezegd..

    /   Reply  / 
 4. h hilversum

  nu hebben wij op ons vacantie verblijf in tjeggie (lipnomeer)jullie programma over wijn (most) zitten kijken , toevallig liepen wij in een supermarkt en wat schets onze verbazing bij een bakker bij de ingang staat wijn tekoop met duidelijk er op vermeld ,most,
  supermarkt Kaufland adres ceske budejovice, na sadkach 1
  met vriedelijke groeten hennie

    /   Reply  / 
 5. h hilversum

  ps wijn zat in een fles en niet in een pak

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>