Perswijn brengt e-magazine over Beaujolais

In samenwerking met TOT-PR, dat Inter Beaujolais in Nederland vertegenwoordigt, heeft Perswijn een e-magazine uitgebracht, geheel gewijd aan de Beaujolais. Het magazine is te vinden op de website www.kenuwklassiekers.nl en daar gratis te downloaden.

Het e-magazine verscheen al eerder, als papieren bijlage bij de Perswijn van mei. In de Beaujolais is de afgelopen jaren veel verbeterd. “En dat proef je in de wijnen”, constateerde Ronald de Groot, hoofdredacteur van Perswijn, bij een recent bezoek aan de streek.

www.kenuwklassiekers.nl

Lees ook:Paniek bij de supermarkten
Lees ook:Primeur: Beaujolais op iPad en iPhone
Lees ook:De natuurlijke pracht van de Bergerac
Lees ook:Vreemde oogst in Beaujolais
Lees ook:Winnaars Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2014 bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>