Winnaars Perswijn Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2014 bekend

Tijdens een drukbezochte consumentendag van de Perswijn Voorjaarsproeverij zijn de winnaars van het  Wijnconcours Voorjaar & Zomer 2014 bekendgemaakt. In een volgepakte zaal reikte Ronald de Groot oorkondes uit aan de winnaars en de nummers 2 en 3  in de verschillende categorieën. Ook werd de Koopgids Voorjaar & Zomer gepresenteerd waarin naast de top 3 ook alle wijnen met een eervolle vermelding zijn opgenomen.

Ronald de Groot lichtte in de presentatie kort toe waarom de wijn tot winnaar of 2e of 3de plaats is verkozen. Het concours was een succesvolle editie: meer dan 650 wijnen werden ingestuurd, waarvan er 90 in de finale zijn gekomen. Al deze 90 wijnen hebben een vermelding in de Koopgids Voorjaar & Zomer 2014. Elke wijn wordt uitgebreid besproken aan de hand van een proefnotitie en nog extra uitgelicht. Deze gids werd gepresenteerd tijdens de uitreiking, en zal tevens verschijnen als supplement bij Perswijn nummer 4 (verschijningsdatum 12 juni).  De gids is ook los te bestellen via: www.perswijn.nl/webshop en kost € 4,95.

Lees ook:Perswijn voorjaarsproeverij
Lees ook:Perswijn Najaarsproeverij
Lees ook:Perswijn brengt e-magazine over Beaujolais
Lees ook:Paniek bij de supermarkten
Lees ook:Proeverijen deze zomer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>