Moët introduceert ‘Ice Champagne’

Champagnehuis Moët & Chandon introduceerde dinsdag in Nederland ’s werelds eerste champagne die specifiek is ontwikkeld om te drinken met ijs.

Moët & Chandon toonde zijn Moët Ice Impérial, zoals deze champagne heet, dinsdag aan het publiek in het Amsterdamse restaurant Nevy. Chef de Cave Benoît Gouez van het champagnehuis zegt over de nieuwe ‘ijschampagne’: “De wijn is specifiek ontwikkeld om de smaakbeleving, ook bij versmelting met het ijs, te behouden en te intensiveren.”

Bob Bron, directeur van Moët Hennessy Nederland, voegt daaraan toe: “Wij hebben een nieuwe gelegenheid gecreëerd om champagne te drinken, buiten de traditionele momenten om.”

(Eerlijk gezegd geen idee hoe ik me  dat moet voorstellen…, MB)

Moët Ice Impérial is verkrijgbaar bij een select aantal slijterijen in Nederland en wordt geserveerd in enkele exclusieve horecagelegenheden.

Bron: Nu.nl

Nagekomen bericht: Zestz ligt een tipje van de sluier van het waarom op!

Lees ook:Moët & Chandon onthult de GRAND VINTAGE 2006
Lees ook:Interview met Bob Bron, directeur van Moët
Lees ook:Moët gaat bubbels in China produceren
Lees ook:3 miljard euro winst voor LVMH
Lees ook:Tekort aan Moet Champagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>