Kortingsactie bij Rainbow Wijngids

Zo langzamerhand komt het kerstdiner in zicht, en worden er boodschappenlijstjes aangelegd. Een lastige voor veel mensen is altijd de keuze van de wijn. Hoe gaan we onze gasten dit keer eens verrassen? Inspiratie kun je op veel plekken opdoen: in de diverse klantenmagazines van supermarkten bijvoorbeeld, of in tijdschriften gewijd aan eten en drinken. Een leuke is ook de Nieuwsbrieven van sommige wijnwebwinkels!

Van diverse van deze winkels heb ik voorbeelden in mijn mailbox zitten. De komende dagen zal ik er een paar in het zonnetje zetten, in ieder geval degenen die voorkomen in mijn Rainbow Wijngids!

En wist je dat je de aanschaf van de Rainbow Wijngids kunt terugverdienen? Samen met het boek koop je een eenmalige kortingscode, die je kunt invullen bij je eerste wijnbestelling bij een in de gids genoemde wijnwebwinkel. In de meeste gevallen krijg je dan 10% korting. Da’s mooi meegenomen, zo met de feestdagen.

Meer info over de Rainbow Wijngids en waar je hem kunt kopen hier.

Lees ook:Het ultieme kerstcadeau! De Rainbow Wijngids
Lees ook:Verwacht: Rainbow Wijngids
Lees ook:Vrouwelijke wijnschrijvers in opmars…
Lees ook:Vooraankondiging: De Rainbow wijngids
Lees ook:Kerst-dinerdoos bij Wine from the Alps

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Kortingsactie bij Rainbow Wijngids

 1. Wicher

  Nu bestellen = nog met kerst in huis!
  En voor lezers van de Wijngids met 10% korting…

    /   Reply  / 
 2. Max

  Ik vind deze wijnwebwinkelgids natuurlijk een heel leuk initiatief, daarover op zichzelf niets dan lof. Maar waarom geen wijnwebwinkel-site?

  Zou een heleboel papier schelen, drukkosten, distributiekosten en -energie en er valt veel interactief mee te doen. Denk bijvoorbeeld aan hoe Iens restaurantgids werkt. En veel meer info op te slaan over wijn en spijs bijv. Een leuke app voor de iPhone wellicht?

  Verder, het gaat over wijn-WEB-winkels. En over kleine(re) importeurs. Twee verschillen t.o.v. Supermarktwijngidsen. Het risico dat een wijnwebwinkelgids van kleine(re) importeursal bijna verouderd is bij verschijnen is niet denkbeeldig; wijnen raken op, er komen nieuwe bij etc. In no-time zijn er zoveel veranderingen dat alleen een site adequaat de veranderingen tijdig kan verwerken.

  Ook commerciëel waarschijnlijk veel interessanter: abootje p.p. per jaar, community-vorming, en wijnwebwinkels willen maar al te graag meedoen… Via Google haal je uiteindelijk veel wijnliefhebbers binnen. En je kunt er evenementen aan koppelen, van proeverijen tot aan…?

  Als je echt gaat brainstormen komt er vast nog veel meer naar boven ;-)

    /   Reply  / 
  1. Natasha ter Haar

   Hallo Max,

   Ja, waarom niet? Wie weet volgend jaar..allemaal goede tips;-)

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>