Het ultieme kerstcadeau! De Rainbow Wijngids

 

Ben je de supermarktwijnen helemaal zat? Geen zin om een parkeerplek te zoeken op een drukke zaterdag bij de wijnhandel? Wil je wijn bestellen via internet, maar je weet niet welke? Er is een oplossing, de Rainbow Wijngids van medeblogger Mariëlla Beukers. Zij schrijft al sinds 2003 op haar eigen blog Wijnkronieken en is daarmee Neerlands eerste echte wijnblogger.

In de onlangs verschenen Rainbow wijngids staan 250 wijnen beschreven die allemaal komen van kleine wijnimporteurs, die ook een webwinkel hebben om hun wijnen aan de man te brengen.Mariëlla proefde honderden wijnen en selecteerde de lekkerste voor dit kleurige en lekker leesbare boek. Naast de proefnotities staan er ook wetenswaardigheden en verhalen in over wijn in het algemeen.

Mijn enige minpunt is eigenlijk het sterrensysteem, persoonlijk hou ik niet van sterren en punten en vind het in het boek niet zo nodig, de beschrijvingen zijn leuk en helder genoeg.

Je krijgt bij de meeste webwinkels 10 % korting bij je eerste bestelling tot 1 juni 2012, dus je kunt het geld van het boek ( een kleine € 19,95) ook nog eens (gedeeltelijk) terugverdienen.

Maak maar vast een plekje vrij, onder die Kerstboom!

Website

Lees ook:Verwacht: Rainbow Wijngids
Lees ook:Vooraankondiging: De Rainbow wijngids
Lees ook:Kortingsactie bij Rainbow Wijngids
Lees ook:Vrouwelijke wijnschrijvers in opmars…
Lees ook:Boekendag #1: Rainbow Wijngids op Koken.blog

1 Reacties // Reageer

One thought on “Het ultieme kerstcadeau! De Rainbow Wijngids

  1. John Bindels

    Mariëlle, proficiat met klaren klus wijngids. We hebben er wat promotie voor gemaakt. Kost hoogstens een gidsje.

      /   Reply  / 
  2. Pingback: Het ultieme kerstcadeau! De Rainbow Wijngids | Wijn op de social sites | Scoop.it

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>