Verwacht: Rainbow Wijngids

In november gaat het weer gebeuren! Dan verschijnt na de WijnWebWinkelgids van vorig jaar de Rainbow Wijngids, van wijnschrijver Mariëlla Beukers. In de gids zijn 250 goede wijnen van kleine importeurs en hun webwinkels te vinden, uiteraard voorzien van commentaar door wijnexpert Mariëlla Beukers.

‘Een smakelijk en uiterst toegankelijk boek waar je tussen de regels door ook nog eens veel te weten komt over wijn.’ – de Volkskrant over De WijnWebWinkelgids

De Rainbow Wijngids is een compacte gids van wijnen die op het internet verkrijgbaar zijn. Deze keer geeft Mariëlla Beukers speciale aandacht aan de kleinere, zelfstandige wijnimporteurs, met bijzondere wijnen ingekocht door échte liefhebbers. Met veel informatie over deze kleine wijnhuizen en over wijn in het algemeen. Mariëlla’s uitstekende smaak en haar goede pen maken dit tot een uitzonderlijke wijngids met veel persoonlijke informatie.

Rainbow Wijngids – Mariëlla Beukers
ISBN:  978 90 5831 589 2
Prijs: € 19,95
Verschijnt: november 2011

[Persbericht]

Lees ook:Vooraankondiging: De Rainbow wijngids
Lees ook:Het ultieme kerstcadeau! De Rainbow Wijngids
Lees ook:Wijn proeven tijdens Jazz International Festival
Lees ook:Kortingsactie bij Rainbow Wijngids
Lees ook:Vooraankondiging: All that Wine… and Jazz Part 3

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Verwacht: Rainbow Wijngids

  1. Pingback: Wijn proeven tijdens Jazz International Festival | Wijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>